2011/05/02, 11:51 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/05/02, 11:56 AM، توسط parisa2087.)
بچه ها من نميدونم چرا همتون ناراحتين؟؟
من روزي كه فهميدن خانوادم اين چهار سال ازم مخفي كردن نشستم زار زار گريه كردن اما عصرش رفتم با دوستم بيرون عين خيالم هم نبود!!!
الان هم به همه تفريحاتم ميرسم
دوستان قانون جذب رو يادتون نره!!!
هي كه به مريضيتون فكر كنيد بيشتر مريض ميشيد!!!
به سلامتي فكر كنيد به روزهاي خوشي كه قراره از راه برسن!!
من منكر درد هاي بعد از تزريقمون نميشم...چون خودم هم واسم سخته اين همه تب و لرز و استخون درد شديد حالت تهوع هم كه دارم...اما بعد كه دردم اروم ميشه ميرم دنبال خوشيم...چون ايمان دارم خدا داره امتحانم ميكنه ببينه هنوز دوستش دارم
اما من عاشق خدام!!!
ايمان دارم كه روزهاي خوشي پيش رو دارم...مطمينم خدا يادش نرفته كه سلامتيم رو بهم بده...بچه ها ايمان داشته باشيد به اينكه سلامتيمون توي راهه و بايد منتظرش باشيم
من روزي كه فهميدن خانوادم اين چهار سال ازم مخفي كردن نشستم زار زار گريه كردن اما عصرش رفتم با دوستم بيرون عين خيالم هم نبود!!!
الان هم به همه تفريحاتم ميرسم
دوستان قانون جذب رو يادتون نره!!!
هي كه به مريضيتون فكر كنيد بيشتر مريض ميشيد!!!
به سلامتي فكر كنيد به روزهاي خوشي كه قراره از راه برسن!!
من منكر درد هاي بعد از تزريقمون نميشم...چون خودم هم واسم سخته اين همه تب و لرز و استخون درد شديد حالت تهوع هم كه دارم...اما بعد كه دردم اروم ميشه ميرم دنبال خوشيم...چون ايمان دارم خدا داره امتحانم ميكنه ببينه هنوز دوستش دارم
اما من عاشق خدام!!!
ايمان دارم كه روزهاي خوشي پيش رو دارم...مطمينم خدا يادش نرفته كه سلامتيم رو بهم بده...بچه ها ايمان داشته باشيد به اينكه سلامتيمون توي راهه و بايد منتظرش باشيم
وقتی احساس میکنی داری به بن بست میرسی و زندگی خیلی تخیلی شده به یاد بیار که قبلا هم اینطوری شده بود ولی گذشت. این لحظات فرصتهایی برای بزرگ شدن هستند.