امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
داروهای پسوریازیس در مبارزه با ام اس امید می آفریند
#1
داروهای پسوریازیس در مبارزه با ام اس امید می آفریند


اختصاصی ام.اس لینک - ترجمه از خانم دنیز - نمک اسید فوماریک برای مدتی طولانی برضد پسوریازیس شدید مورد استفاده بوده است.
اسید فوماریک، امروزه به طریقه ی سنتزی تهیه و در بعضی از فرمولاسیون های پوستی نظیر داروهای پسوریازیس مصرف می شود.

حدود ده سال پیش ، محققان در بوخوم معتقد بودند که اسید فوماریک ممکن است اثر مطلوب بر مولتیپل اسکلروزیس (ام اس) نیزبه عنوان یک نتیجه مکانیسم پلاریزه Th2 خود داشته باشد.
به موازات آن در مرحله سوم مطالعات ، تحقیق فعالانه برای مکانیسم های دقیق موثر به جستجو می پردازد.
نمک اسید فوماریک رادیکال های آزاد در فرآیند التهاب رارفع میکند.
این مطالعه توسط گروه نوررو ایمونولوژی در بوخوم انجام گرفت. بااین روش ، اعصاب و سلولهای گلیال محافظت می شود. متخصصین اعصاب در بیمارستان دانشگاه روهر، بیمارستان سنت جوزف ، درهمکاری با پروفسور دکتر رالف گلد بزود ی نتایج گزارش را درمجله آنلاین مغز و اعصاب گزارش می کنند.
پسوریازیس نیز مانند مولتیپل اسکلروزیس ، یک بیماری خود ایمنی است ، که در آن سیستم ایمنی بدن به سلول های خود بدن حمله می کند.
حدود ده سال پیش ، پروفسور متخصص پوست، مالش پیتر با همکاری ، پروفسور هورست متخصص مغز و اعصاب ، اطلاع یافت که مخلوطی از نمکهای اسید فوماریک برای درمان پسوریازیس با نام تجاری FUMADERM احتمالا می تواند اثرات مطلوب در بیماری ام اس نیز داشته باشد.
وبه نوبه خود ، سوئیس تولید کننده Fumapharm مطالعه ای در بوخوم ترتیب داد
ده بیمار به مدت 48 هفته مورد مطالعه قرارگرفتند(شیلینگ و همکاران)
نمک اسید فوماریک رادیکال ها آزاد در فرایند التهاب رارفع و از سلول های عصبی محافظت می کند.
شرکت داروسازی بیوژندیک آمریکا با تمرکز خود در تحقیقات ام اس با بهره گیری از Fumapharm فاز دوم مطالعه را بطور موفقیت آمیز ی آغاز کرد.
دیده شد که اثر نمک اسید فوماریک ، بر خلاف " داروهای استاندارد" ام اس صرفا برپایه سرکوب یا تعدیل سیستم ایمنی بدن نیست ، بلکه با ازبین بردن سموم مخرب "رادیکالهای اکسیداتیو" در فرایند التهاب از بقای سلول های عصبی محافظت می کند. پروفسور گلد توضیح می دهد: فاکتورنسخه NRF2 نقش اصلی را در این زمینه دارد.ودر این راه ، اسید فوماریک موقعیت ویژه ای در دنیای ام اس به عنوان یک" ماده آنتی کسیدانت نوروایمنی به عهده می گیرد.
. پروفسور گلد گفت:این مطالعه در تابستان 2011 ارزیابی می شود وانتظار می رود.:"اگر مطالعه موفقیت آمیز باشد ، به راحتی بتوان تصور کرد که اثر آنتی اکسیدانی اسید فوماریک بعنوان یک درمان ترکیبی ایده آل با اینترفرون - ß بتواند برای درمان ام اس مفید واقع شود.
منبعms-links.org
من توی اینترنت گشتم، گیاهی که فراوان درش اسید فوماریک وجود داره شاتره است. البته باید عامل دیگری یعنی یک عامل بازی (ph>7)هم باشه تا نمک اسید فوماریک نتیجه بشه و شاید استفاده از این گیاه به تنهایی مفید نباشه.
خواص شاه تره
شاه تره طبیعت سرد دارد

[تصویر:  0003219.jpg]


است با نام علمي Fumara officinalis و يا گونه هاي ديگري از جمله f.Vaillantii كه از خانواده شاه تره است و نام عمومي آن در جهان Fumitory است. گونه اول كه گياه اصلي دارويي آن است بومي اروپا و آسياست.


خواص دارويي و طبيعي گياه شاه تره
شاه تره اكثراً در كنار جاده ها و يا به عنوان علف هرز مزارع مي رويد و بيشتر توسط كشورهاي شرقي اروپا صادر مي شود. قسمت مورد استفاده آن شامل برگ، ساقه و گل هاست كه به طور مخلوط با هم استفاده مي شوند.

شاه تره اي كه در بازار ايران است مربوط به دو گونه آخري بوده كه با گونه اصلي داراي خواص مشابهي است. شاه تره حاوي حدود يك درصد آلكالوئيد است كه بيش از ۳ مورد آنها تعيين فرمول شده اند و در نتيجه مشخص شده است كه اكثراً از مشتقات بنزيل اينتروكينولين هستند. مهم ترين اين آلكالوئيدها شامل فومارين (پروتويين) فوماري لين وسيناكسين هستند. از ديگر تركيبات مهم آن مي توان فلاونوئيدها و اسيدهاي گياهي به ويژه اسيد فوماريك و مويسلاژ را نام برد.

خواص دارويي: در طب عوام به عنوان ادرارآور و مسهل مصرف مي شود. هم چنين يكي از كاربردهاي وسيع آن جهت رفع مشكلات پوستي از جمله اگزما است. كه اثر اخير را مربوط به وجود اسيد فوماريك موجود در آن مي دانند. ضد خارشهای پوستی . صفرا بر تقویت کننده کبد . نشاط آور . ضد نفخ و اشتها آور .

اسيد فوماريك ماده اي است كه به ميزان قابل توجهي در اين گياه وجود دارد و در سال هاي اخير آن را به طريقه مصنوعي نيز تهيه مي كنند كه در بعضي از داروها نظير داروهاي پسوريازيس (نوعي بيماري پوستي) مصرف مي شود.

يكي از خواصي كه از نظر علمي براي اين گياه اثبات شده است صفرا آوري آن است، به همين دليل آن را از زمان قديم براي رفع مشكلات صفراوي مصرف مي كرده اند. البته آلكالوئيد پروتوپين آن مي تواند در مواردي باعث كاهش صفرا شود. بهترين زمان برداشت گياه در فصل بهار و بعد از زمان گل دهي است كه گياه به طور كامل رشد كرده است.

با توجه به اين كه گياه در همه مناطق به طور همزمان رشد نمي كند لذا نمي توان زمان كاملاً مشخصي را جهت جمع آوري آن ذكر كرد. در ايران فرآورده صنعتي از اين گياه وجود ندارد، ولي در بعضي از كشورها محصولاتي به شكل قطره از عصاره اين گياه به صورت منفرد و يا مخلوط با گياهان ديگر تهيه شده است.

تهيه چاي: به همراه ۴-۲ گرم از خشك شده اين گياه (مخلوط برگ، ساقه و گل) يك ليوان آب جوش افزوده و ۱۵ دقيقه بگذاريد بماند، سپس آن را صاف نموده و گرما گرم قبل از غذا ميل كنيد.

مي توان روزانه تا سه نوبت اين مقدار را (صبح، ظهر، شب) تكرار كرد.(جمعاً مي توان روزانه ۱۲-۶ گرم گياه كه معادل حدود سه ليوان محصول صاف شده است را مصرف كرد.)

شاه تره گياهي است كه نمونه خشك آن در بازار موجود است و به شكل طبيعي خرد شده و ريز است، لذا مي توان مستقيماً آب جوش را روي آن ريخت و نوشيدني تهيه كرد.

توصيه مي شود دم كرده شاه تره را گرم بنوشيد، زيرا با سرد شدن محلول بعضي از مواد موجود در آن رسوب مي كند (اين موضوع در مورد اكثر گياهان صادق نيست و مي توان محلول تهيه شده از آنها را سرد هم مصرف كرد.)

در بسياري از موارد عرق شاه تره مورد استفاده است، در حالي كه بسياري از خواص موجود در اين گياه با توجه به روش تهيه اي كه ذكر شد در محلول باقي مي ماند، چرا كه عرق شاه تره برخي از اين خواص را با مقدار مصرف عادي ذكر شده، دارا نيست، البته بايد به خاطر داشته باشيد كه مصرف مقادير زياد ممكن است باعث لرز، تشنج و حتي مرگ شود.
منبعzabanekhorakiha.blogfa.com
بادباچراغ خاموش کاری ندارد،اگردرسختی هستی بدان که روشنی...
 تشکر شده توسط : nazaninn , Prime , MAHDI , aztab , successful , sami , sar100 , sahel1 , احسيني , رزمینا , mari , reihane , Ghost , علیرضا 2
  


پیام های داخل این موضوع
داروهای پسوریازیس در مبارزه با ام اس امید می آفریند - توسط montazer - 2011/04/09, 08:29 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فوايد قهوه در مبارزه با بیماری MS voodoo 30 24,023 2016/01/06, 10:11 AM
آخرین ارسال: 71shahab
  داروهای مولکولی، درمان جدید ام اس paeazan 0 3,575 2015/03/22, 09:44 PM
آخرین ارسال: paeazan
  امید به زندگی در بیماران ام اس 10 سال كمتر از سایر افراد است hamdam 52 34,859 2015/01/30, 07:43 AM
آخرین ارسال: sasan-8
  امید به یافتن روش جدید درمانMS با مولکول پروتئینی به نام TSPO hamdam 0 3,183 2013/05/20, 03:49 PM
آخرین ارسال: hamdam



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
5 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست