2011/04/06, 06:14 PM
آقا شهاب من از اول برام سینووکس تجویز شد.قبل از گرفتن و تزریق دارو اومدم اینجا عضو شدم .در مورد عوارض دارو اینجا و تو سایتهای دیگه خوندم و از ترس نرفتم دارومو بگیرم و نسخه باطل شد. هی میدیدم نوشته تب و لرز وعوارض دیگه. منم اصلا نمیدونستم تب و لرز چه جوره .رفتم دکتر گفتم هنوز نزدم چون نمیخوام سرکار مشکلی پیش بیاد . گفت چیزی نیست که یه مسکن قبلش میخوری یکی هم 4 ساعت بعدش ، اگه لازم شد 4ساعت بعدشم بخور. اومدم جعبه دارو رو باز کردم و دفترچه راهنماشو خوندم ، بیشتر ترسیدم.نوشته بود تپش قلب و تنگی نفس و... زنگ زدم به شرکتش و گفتم ممکنه کارم به بیمارستان بکشه با تزریق این ؟ 

گفتن نـــــــه خانم ...تا حالا همچین موردی به ما گزارش نشده و... فکر کنم کلی هم خندید !

قبلشم از یکی شنیده بودم بعد از زدن آمپول، همه باید ازش دور شن چون عصبی میشه و با همه دعوا میکنه وحشتناک !

ولی وقتی بعد از دو ماه از تجویز بالاخره رفتم زدم ، از زیر قرآن رد شدم و اشهدمو خوندم و...

اصلا دیدم هیچی نیست ! به دکترم گفتم این که چیزی نبود انقد گفتن تب و لرز و... ! کلی خوشحال شد.دفعات بعدم اصلا مسکن نمیخوردم تا این اواخر.

گفتن نـــــــه خانم ...تا حالا همچین موردی به ما گزارش نشده و... فکر کنم کلی هم خندید !

قبلشم از یکی شنیده بودم بعد از زدن آمپول، همه باید ازش دور شن چون عصبی میشه و با همه دعوا میکنه وحشتناک !

ولی وقتی بعد از دو ماه از تجویز بالاخره رفتم زدم ، از زیر قرآن رد شدم و اشهدمو خوندم و...

اصلا دیدم هیچی نیست ! به دکترم گفتم این که چیزی نبود انقد گفتن تب و لرز و... ! کلی خوشحال شد.دفعات بعدم اصلا مسکن نمیخوردم تا این اواخر.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد