من طی یک سالی و.. که دارو استفاده کردم فقط 6 ماه اول که سینووکس زدم گاهی وقتا یه مقداری خیلی کم چشمم تار میشد ..بعد داروم شد ربیف 9 ماهی که ربیف زدم هیچ مشکلی نداشتم...با نظر و یکم اصرار خودم دکترم دارومو قطع کرد الان 7ماهه دارو استفاده نمیکنم و مشکلی ندارم البته باید برم یه ام ار ای بدم
من خیلی کم دارو استفاده کردم الان یه ریزه خیلی ترسیدم بچها ..مخصوصا با این جمله !!!!!!!!......."MS دوبار به شما فرصت نمی دهد."
سلام نرگس جون
منم خسته شده بودم از تزریق اخه من فقط به پا میزدم محل تزریق پام گود شده بود و میسوخت ودرد میکرد..با داروهام 6،7 کیلو وزن کم کردم و نمیتونستم به دستام بزنم ..به شکمم میترسم
تجربه ی من اینه که داروتو طبق گفته ی دوستان راس ساعت ودقیقه بزن قبل از خوابم باشه بهتره...هر چقدرم اروم تر تزریق کنی بعدش کمتر اذیتت میکنه
من خیلی کم دارو استفاده کردم الان یه ریزه خیلی ترسیدم بچها ..مخصوصا با این جمله !!!!!!!!......."MS دوبار به شما فرصت نمی دهد."

(2011/04/05, 08:54 PM)Narges نوشته است: سلام بچه ها چه بحث خوبی اینجا هست
من الان 3 ساله دارم بتا مصرف ميکنم و خدارو شکر بهم ساخت
تا الان مشکلی باهاش نداشتم
اما چيزی که منو اذيت ميکنه اینه که من خسته شدم الان خيلی وقته
يه مدت از عمد تاخير می انداختم
کلی هم بعد مصرف دچار عوارض مثل لرز می شدم
هنوز اون خستگی از بين نرفته
من دونبال راه چاره ميگردم
سلام نرگس جون
منم خسته شده بودم از تزریق اخه من فقط به پا میزدم محل تزریق پام گود شده بود و میسوخت ودرد میکرد..با داروهام 6،7 کیلو وزن کم کردم و نمیتونستم به دستام بزنم ..به شکمم میترسم

تجربه ی من اینه که داروتو طبق گفته ی دوستان راس ساعت ودقیقه بزن قبل از خوابم باشه بهتره...هر چقدرم اروم تر تزریق کنی بعدش کمتر اذیتت میکنه