2009/12/08, 05:39 PM
� منم از این دارو حدود سه سال پیش استفاده کردم . اسم دیگرشم� آ-کنوترن هست. از مشتقات ویتامن آ .فکر کنم روزی دو تا تجویز کرده بود ، وقتی بروشور رو خوندم� ترسیدم رفتم به دکتر گفتم� برای کبد بد نباشه و دیگه یادم نیست چی گفتم که کمترش کرد و نوشت یک روز 1 عدد – یک روز 2 عدد . باز شک داشتم به این کپسولا و� کامل حرف دکترو گوش نکردم وبعد از مدتی که روزی یکی ( تا اونجا که یادمه ) خوردم ، یکباره قطع کردم و دیگه هم پیشش نرفتم .
من چون متاسفانه این قدر روی حالات خودم دقیق نمیشدم و نمیشم� اگر هم عوارضی داشته من دقت نکردم . فقط خشکی پوست صورت ولب و گلو� و حساسیتهای پوستی بعد از اون رو یادمه . دیگه این� که حدود 6-7 سال پیش تو ام آر آی مغزهیچی نبود ولی الان هست !� :-X :-X
اگه دکتر احسان میخواد تحقیق بکنه بگه کیه منم برم پیشش.ما نمونه های آزمایشگاهیشونیم. : :
من چون متاسفانه این قدر روی حالات خودم دقیق نمیشدم و نمیشم� اگر هم عوارضی داشته من دقت نکردم . فقط خشکی پوست صورت ولب و گلو� و حساسیتهای پوستی بعد از اون رو یادمه . دیگه این� که حدود 6-7 سال پیش تو ام آر آی مغزهیچی نبود ولی الان هست !� :-X :-X
اگه دکتر احسان میخواد تحقیق بکنه بگه کیه منم برم پیشش.ما نمونه های آزمایشگاهیشونیم. : :
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد