2011/03/22, 04:48 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/03/22, 04:52 PM، توسط TootFarangi.)
(2011/03/22, 03:23 AM)bhxn نوشته است: سلام دوستاناول که فکر کنم این سوالات تون رو تو انجمن جواب دادن ولی بازم :
فرق بین ms و cis چیه ؟
از یکی از دوستان شنیدم که به حمله ی اول cis میگن خواستم ببینم درسته این موضوع ؟
من تا حالا دو بار حمله داشتم حالا من ms دارم یا cis
پدر و مادرم که راستشو نمی گن شما لطف کنید تکلیف مارومشخص کنید
راستی سوال دیگه ام که داشتم فرق ین سینووکس و آونکس و بتافرون وو کلا این آمپولایی که برای ام اس به کار میره چیه ؟ چرا بعضی از پزشکا برای بیماراشون بتافرون تجویز می کنن بعضی ها آمپول های دیگه ؟
موضوع دیگه ایم که هست من 6 ماهه که بتافرون تزریق می کنم چند ماه اول فقط رو بازو تزیق میکردم تا اینکه بازوهام حالت طبیعی خودشو از دست داد ! دقیقا محلی که تزیق می کرم سفت شده !! طوری که نمی تونم تزریق کنم
الان حدود 3 ماه رو بازو هام تزریق نکردم ولی بازم سفته !! خواستم ببینم طبیعی که به خاطر تزریق زیاد رو بازو سفت شه ؟
حداقل دوره ی استفاده از بتافرون چند ساله ؟ تا چند ساله دیگه باید تزریق کنمخدایش دیگه خسته شدم
ام اس و سی آی اس یکی هستن مراحل اولیه ام اس رو بهش می گن سی آی اس !
کسی که یک حمله داشته باشه و با پالس خوب بشه و برگشتی نداشته باشه بهش می گن CIS که بعضی از پزشکان همون مراحل اول به بیمار آمپول رو تجویز می کنن بعضی ها هم تا حمله 3 و 4 صبر می کنند بعدش دارو را تجویز می کنن.
این آمپیولا هم به قول یکی از پزشکان همه با هم خواهر و برادرن فقط نوع ترکیبی شون با هم فرق داره ولی بازم یک کار رو می کنن. مثل استامینوفن که انواع داره .
مثلا بعضی هاشون 1b هست مثل همین بتافرون بعضی هاشون هم 1a هست .
دیگه اینکه شما نباید چند ماه یک سره فقط روی یک نقطه خاص آمپول رو تزریق کنی . بایدمحل تزریق رو به صورت چرخشی تغییر بدی مثلا :
اول : شکم
دوم : ران
سوم : باسن
چهارم : بازو
که هر دونه اینها هم 4 یا شش قسمت داره

یعنی اینکه امروز که روی بازو زدی پس فردا باید بری روی شکم دو روز بعد بری روی ران و به همین ترتیب بری جلو .
دوم که پرستار من برای رفع تورم و کبودی بهم این مورد را پیشنهاد داد :
کرم آلوئه ورا رو 2 ساعت قبل از تزریق روی محلی مورد نظر می مالم و بعدش تزریق می کنم .
در ضمن اینکه از این حوله ها بهم دادن که یک روز بعد از تزریق داغش می کنم و میزارم روی محلی که تزریق کرده بودم.
دوره ی درمان هم بستگی به نظر پزشکتون داره ممکنه بگه یک سال ممکنه بگه 4 سال ممکنه بگه 10 سال ! برای همه یکی نیست ولی به صورت استاندارد و به قول خودشون کتابی میشه 4 سال .
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
To catch anything you want you must pay it's worth