سلام دوستان
فرق بین ms و cis چیه ؟
از یکی از دوستان شنیدم که به حمله ی اول cis میگن خواستم ببینم درسته این موضوع ؟
من تا حالا دو بار حمله داشتم حالا من ms دارم یا cis.gif)
پدر و مادرم که راستشو نمی گن شما لطف کنید تکلیف مارو
مشخص کنید
راستی سوال دیگه ام که داشتم فرق ین سینووکس و آونکس و بتافرون وو کلا این آمپولایی که برای ام اس به کار میره چیه ؟ چرا بعضی از پزشکا برای بیماراشون بتافرون تجویز می کنن بعضی ها آمپول های دیگه ؟
موضوع دیگه ایم که هست من 6 ماهه که بتافرون تزریق می کنم چند ماه اول فقط رو بازو تزیق میکردم تا اینکه بازوهام حالت طبیعی خودشو از دست داد ! دقیقا محلی که تزیق می کرم سفت شده !! طوری که نمی تونم تزریق کنم
الان حدود 3 ماه رو بازو هام تزریق نکردم ولی بازم سفته !! خواستم ببینم طبیعی که به خاطر تزریق زیاد رو بازو سفت شه ؟
حداقل دوره ی استفاده از بتافرون چند ساله ؟ تا چند ساله دیگه باید تزریق کنم
خدایش دیگه خسته شدم
فرق بین ms و cis چیه ؟
از یکی از دوستان شنیدم که به حمله ی اول cis میگن خواستم ببینم درسته این موضوع ؟
من تا حالا دو بار حمله داشتم حالا من ms دارم یا cis
.gif)
پدر و مادرم که راستشو نمی گن شما لطف کنید تکلیف مارو

راستی سوال دیگه ام که داشتم فرق ین سینووکس و آونکس و بتافرون وو کلا این آمپولایی که برای ام اس به کار میره چیه ؟ چرا بعضی از پزشکا برای بیماراشون بتافرون تجویز می کنن بعضی ها آمپول های دیگه ؟
موضوع دیگه ایم که هست من 6 ماهه که بتافرون تزریق می کنم چند ماه اول فقط رو بازو تزیق میکردم تا اینکه بازوهام حالت طبیعی خودشو از دست داد ! دقیقا محلی که تزیق می کرم سفت شده !! طوری که نمی تونم تزریق کنم
الان حدود 3 ماه رو بازو هام تزریق نکردم ولی بازم سفته !! خواستم ببینم طبیعی که به خاطر تزریق زیاد رو بازو سفت شه ؟
حداقل دوره ی استفاده از بتافرون چند ساله ؟ تا چند ساله دیگه باید تزریق کنم