2009/11/30, 10:56 AM
سلام به همگي
تا حالا راجع به آفت دهان شنيدين، يا تا بحال دهنتون آفت زده؟؟؟
آفت : یک بیماری شایع در دهان می باشد که ضایعات دردناک نکروتیک در مخاط دهان ، زبان و لثه دیده می شود. علت آن ناشناخته است ولی ممکن است خودایمنی باشد. دوره آن حدود یک هفته است و اغلب پس از آن بدون درمان هم بهبود می یابد. معمولاً افرادي كه استرس بالايي دارند بيشتر دچار آفت ميشوند.
من قبلاً خيلي دچار آفت مي شدم كه خيلي هم سوزناك و دردناكه واقعاً آدم يك هفته عذاب ميكشه . پوست قسمتي كه آفت زده باز و سفيد رنگ مي شه و تا زماني كه بسته نشده اين سوزش رو بايد تحمل كرد. در كل دهان هم ممكنه زده بشه حتي رو و زير زبان و لثه... .
اولين بار كه براي ام اس به دكتر مراجعه كردم، از من پرسيدن كه آفت ميزنم يا نه؟
آقاي دكتر گفتن تعداد بالايي از افرادي كه ام اس دارن قبلاً آفت دهان رو داشتن.
البته من از زماني كه دارو (سينووكس) رو شروع كردم كاملا آفت دهنم برطرف شده.
تا حالا راجع به آفت دهان شنيدين، يا تا بحال دهنتون آفت زده؟؟؟
آفت : یک بیماری شایع در دهان می باشد که ضایعات دردناک نکروتیک در مخاط دهان ، زبان و لثه دیده می شود. علت آن ناشناخته است ولی ممکن است خودایمنی باشد. دوره آن حدود یک هفته است و اغلب پس از آن بدون درمان هم بهبود می یابد. معمولاً افرادي كه استرس بالايي دارند بيشتر دچار آفت ميشوند.
من قبلاً خيلي دچار آفت مي شدم كه خيلي هم سوزناك و دردناكه واقعاً آدم يك هفته عذاب ميكشه . پوست قسمتي كه آفت زده باز و سفيد رنگ مي شه و تا زماني كه بسته نشده اين سوزش رو بايد تحمل كرد. در كل دهان هم ممكنه زده بشه حتي رو و زير زبان و لثه... .
اولين بار كه براي ام اس به دكتر مراجعه كردم، از من پرسيدن كه آفت ميزنم يا نه؟
آقاي دكتر گفتن تعداد بالايي از افرادي كه ام اس دارن قبلاً آفت دهان رو داشتن.
البته من از زماني كه دارو (سينووكس) رو شروع كردم كاملا آفت دهنم برطرف شده.