2020/02/20, 01:42 PM
(2020/02/20, 01:13 PM)helli نوشته است:(2020/02/19, 10:54 PM)shokolat نوشته است:(2020/02/19, 09:02 PM)helli نوشته است: اولا بگم كه من زياد طرفدار اينجور نظريه ها كه با قطعيت ميگه يه كاري رو بكنين يا نه نيستم چون همه شرايط و خواسته هاشون يكي نيست و شايد ام اس هم ديگه اون بيماري وحشتناك غير قابل كنترل سابق نباشه و بنابراين در مورد ازدواج مبايد ام اس تصميم گيرنده ي اصلي باشه ولي خب ديدن اين تاپيك در اين مورد خالي از لطف نيست:
https://mscenter.ir/Thread-%D8%AF%D9%88-...%AF-%D8%9F
هلی عزیز ممنون از بیان نظرت در تاپیک ولی من به شخصه با تیکه جمله همه شرایط و خواسته هاشون یکی نیست خیلی علامت سوال تو ذهنم پیش میاد یعنی چی??
باحرفهای علیرضا تاحدودی از روشن کردن پارامترها و وضعیت ها که مثال زده تاحدودی اونم تاحدودی موافقم.
امید ارم برای هرشخصی موقعبت ازدواج پیش میاد چه مبتلابه ام اس و چه غیر،با توکل به خدا قضایاش برا ازدواج هرچی حکمت خداست پیش بیاد.
اين تاپيكي كه لينكش رو گذاشتم تمركزش بر ريسك بيماري در فرزندان افراد بيمار بود انگار هدف اصلي ازدواج بچه دار شدنه يا اينكه انگار فقط ژنتيك باعث ابتلا به ام اس ميشه در حالي كه همونطور كه عليرضا گفت اين وسط پارامترهاي زيادي دخيله و نميشه براي همه يه نسخه پيچيد.
هلی عزیز بحث ژنتیک در بیش از نود وسه درصد خلافه قضیه ژنتیک رو نشون میده در یه بررسی اجمالی خیلی ازماها اصلا در فامیل چه دور چه نزدیک اصلا ام اسی نداشتیم و خود من به شخصه میگم بهداشت خیلی موثر در بروزش میتونه باشه اب استخرها و محیط استخر و کلر که اکثرا با نسبتی وایتکس همراهه برامن کلید ام اس رو روشن کرد.
بله نتیجه ازدواج و هدف اصلیش بقای نسل هم میتونه باشه.هستن در همین سایت با وجود ام اس ازدواج کردن و بچه دار هم شدن کوچولوی سایتمون ژوانا معرف حضور اکثر بچه هاست.وحتی دوقلوهای ناز عضو سایتمون که مامان بچه ها ام اس داره.وبچه ها هم خداووشکر سالم هستن.عوامل بهداشتی و محیطی عامل کلید خوردن و روشن شدنش هست بنظرم.
خیلی عوامل بینهایت مهمتر از ام اس برای ازدواج وجود داره.
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!