2018/09/09, 09:07 AM
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان گرامی
سفر بسیار به یاد موندنی، عالی و بی نظیری بود
به عنوان اولین همراهی ما با دوستان عزیزتر از جان و به تعبیر زیبای آقا مهدی گل، این خانواده صمیمی، یه تجربه تکرار نشدنی بود
از طرف حلما هم تشکر می کنم از همه بابت لطفشون
واقعا ممنونم از همه دوستانی که زحمت کشیدن،
خصوصا جناب حمید فینگولی و آقا محمد گل که زحمت مدیریت و تدارک این سفر قشنگ رو عهده دار شدن
همه چیز واقعا کامل بود و نقص هایی هم که بود میشه نادیده گرفت، اما شاید گفتنشون خالی از لطف نباشه؛
اولین نکته گرما تو اتوبوس بود، قسمت عقب بدجوری گرم بود، 4، 5 بار تو مسیر رفت خیس عرق شدم البته بعدش اومدم جلو و خشک شدم
و نبود آب خنک هم این موضوع رو تشدید می کرد
بعدیش هم همون طور که حوریه خانم فرمودن، فاصله زیاد اتوبوس بود که با در نظر گرفتن گرمای نسبی هوا خیلی مشکل پیش آورد،
(نزدیک بود یه سرنگونی ریز و مجلسی رو با حلما تجربه کنیم!!! خدارو شکر به خیر گذشت و با کمک امیر خان گل تونستیم این مهم رو به پایان برسونیم)
به هر حال از بودن توی این خانواده خوب و صمیمی بسیار خوشحالم
به امید دیدارهای نزدیک
سفر بسیار به یاد موندنی، عالی و بی نظیری بود
به عنوان اولین همراهی ما با دوستان عزیزتر از جان و به تعبیر زیبای آقا مهدی گل، این خانواده صمیمی، یه تجربه تکرار نشدنی بود
از طرف حلما هم تشکر می کنم از همه بابت لطفشون
واقعا ممنونم از همه دوستانی که زحمت کشیدن،
خصوصا جناب حمید فینگولی و آقا محمد گل که زحمت مدیریت و تدارک این سفر قشنگ رو عهده دار شدن
همه چیز واقعا کامل بود و نقص هایی هم که بود میشه نادیده گرفت، اما شاید گفتنشون خالی از لطف نباشه؛
اولین نکته گرما تو اتوبوس بود، قسمت عقب بدجوری گرم بود، 4، 5 بار تو مسیر رفت خیس عرق شدم البته بعدش اومدم جلو و خشک شدم
و نبود آب خنک هم این موضوع رو تشدید می کرد
بعدیش هم همون طور که حوریه خانم فرمودن، فاصله زیاد اتوبوس بود که با در نظر گرفتن گرمای نسبی هوا خیلی مشکل پیش آورد،
(نزدیک بود یه سرنگونی ریز و مجلسی رو با حلما تجربه کنیم!!! خدارو شکر به خیر گذشت و با کمک امیر خان گل تونستیم این مهم رو به پایان برسونیم)
به هر حال از بودن توی این خانواده خوب و صمیمی بسیار خوشحالم
به امید دیدارهای نزدیک
لاف عشق و گله از یار! زهی لاف دروغ
عشقبازان چنین مستحق هجرانند
عشقبازان چنین مستحق هجرانند