2018/08/21, 08:03 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2018/08/21, 09:08 PM، توسط glassheart.)
(2018/08/21, 06:36 PM)Nadertaghvai نوشته است: سلام چند وقت پیش پس از استفراغ و بیدار شدن از خواب احساس کردم از پشت سرم سمت چپ دقیقا پشت چشم چپم ی حس برق گرفتگی شدید گرفتم که از نوک انگشتان سمت چپ هم خارج شد. حدود سه چهار ثانیه طول کشید.از اونروز چشم چپم به نورسفید و نور موبایل شدید حساس شد.نمیتونستم از لحاظ ذهنی تمرکز کنم. و پلک هام نامنظم شدن.چشم چپم پلکش بالاتر رفته و نامنظم جلوه میده.از اونروز سرگیجه حس سوزش در ران پا در دو پا و بیحالی داشتم.ام ار ای مغز نخاع و گردن سالم بود.معاینه ته چشمم هم ورم در ناحیه ماکولا نشان داد.چشم چپم مردمکش هم یکم گشاد تر شده .پریمتری چشمم هم سالم بودولی شدید به نور حساس شده بود با درد.الانم گاهی چشمم درد میگیره.دلیلش چی میتونه باشه؟ گرما حالمو خوب میکنه سر درد و چشم دردم میره.۶ ماه گذشته رفته رفته خوب میشمفقط نگرانم ام اس اینا باشه.از خواب بیدار شدنی گاهی گیج میشم مردمک چشمم هم یکم بزرگتر میشه چشم چپ بیشتر در نور تاریک
اینم عکس چشمام بعد اون جریانات
http://uupload.ir/files/zssu_download.jpeg
سلام این علایمی که شما میگید میتونه دلیل چندین و جندین بیماری باشه... و بنظزم اینهمه نگرانی شما برای اینکه حتما ام اس باشه واقعا بی دلیله. تا جایی که من میدونم امکان نداره کسی ام اس داشته باشه و داخل نخاع و یا مغزش حداقل یکی پلاک نداشته باشه
باید کاری کنی، آروم بگیرم