2018/08/19, 02:14 PM
سلام من حدود خرداد ماه یه استرس بدی داشتم بعدش اینجوری شد که یه بعد ظهر خوابیدم بیدار شدم دیدم پاهام گزگز میکنه بعد چند روز فقط محدود شد به پای چپم و چطور بگم گزگز نیس یه حس بدیه که توشه بعد یه حس برق گرفتگی دارم توی پشت سرم و ساق پام تو حالت عادی فقط وقتی عصبی میشدم میومد و بعدشم سریع رفع میشد ولی الان بی دلیل هستش گاهی اوقات و سریع رفع میشه مثلا در حد صدم ثانیه ایه معمولا صبحاس بعد این حس بدو تو نیمه چپ صورتمم دارم ینی نه گزگز میکنه ن بی حسه فقط یه حس بد و سنگین دارع که زیاد شدید نیسش میخواستم بدونم نیازی هست در مورد ام اس نگران باشم و برم دکتر یا نه از استرسی بودنمه؟
بعد یه سری علایمم هست نمیدونم شاید بی ربطه ولی همونطرف صورتم که سنگینه تو حالت عادی درد نداره ولی به گیجگاه دس میزنم حس درد و کوفتگی داری و این که گاهی اوقات جلو چشمام لکه های سیاه هست (البته از بچگی میدیدمشون) و این که هفده سالمه
اینارو گفتم اگر کمکی میکنه به راهنمایی لطف کنید راهنماییم کنید
بعد یه سری علایمم هست نمیدونم شاید بی ربطه ولی همونطرف صورتم که سنگینه تو حالت عادی درد نداره ولی به گیجگاه دس میزنم حس درد و کوفتگی داری و این که گاهی اوقات جلو چشمام لکه های سیاه هست (البته از بچگی میدیدمشون) و این که هفده سالمه