2018/08/08, 04:01 PM
با سلام
من نوشته دوستان و رژیم غذایی دکتر والس و که اینجا گفته شده بود و خوندم برای من هفت ساله تشخیص ام اس دادن ۳ ساله که هیچ دارویی مصرف نمیکنم
.
به گفته همه بدخوراک هستم و معجزه هست که زنده ام چون کم غذا میخورم و بیشتر اب استفاده میکنم..
مهم تر از همه اینکه من تو عمرم یک ذره هم لبنیات مصرف نکردم..عمرا سبزیجات خام مصرف نکردم خیلی چیزهام دوست ندارم مثل سیر یا پیاز و غیره
...و گوشت ماهی و بوقلمون بیشتر ،گوشت گوسفندی کمتری مصرف میکنم همیشه همراه غذایی که میخورم سوپ هست و میوه هم کم میخورم ولی خشکبار مصرف روزانه دارم و بجای لبنیات بادام و جایگزین کردم 
بنظرم رژیم دکتر والس درسته چون تا حدودی شبیه روال رژیم طبیعی و همیشگی منه با اینحال چیزی که باعث عود بیماری من میشه خوردن یا نخوردن چیزی نیست بیشتر عصبی و ناراحت شدن و گرما هستش
من نوشته دوستان و رژیم غذایی دکتر والس و که اینجا گفته شده بود و خوندم برای من هفت ساله تشخیص ام اس دادن ۳ ساله که هیچ دارویی مصرف نمیکنم

به گفته همه بدخوراک هستم و معجزه هست که زنده ام چون کم غذا میخورم و بیشتر اب استفاده میکنم..

بنظرم رژیم دکتر والس درسته چون تا حدودی شبیه روال رژیم طبیعی و همیشگی منه با اینحال چیزی که باعث عود بیماری من میشه خوردن یا نخوردن چیزی نیست بیشتر عصبی و ناراحت شدن و گرما هستش

در این خاک, در این خاک
در این مزرعه ی پاک
به جز عشق, به جز مهر
دگر بذر, نَکاریم...!
در این مزرعه ی پاک
به جز عشق, به جز مهر
دگر بذر, نَکاریم...!