2018/06/09, 03:47 PM
(2018/06/09, 03:15 PM)Nadertaghvai نوشته است: سلام دوستان .من شدم مزاحم همیشگیتون.چند تا سوال از خدمتتون داشتم.۱_تجمع مایع در ماکولای چشم میتونه در اثر ام اس ایجاد بشه؟ یعنی در اثر التهاب عصب بینایی؟رفتم دکتر قطره ریخت معاینه کرد و گفت تجمع مایع در ماکولای چشم چپ.
۲_در التهاب عصب بینایی امکانش هست که تاری دید نباشه و فقط درد باشه؟درد در پشت سر قسمت همان چشم و یک طرفه. حالت سوزشی همراه با گیجی خفیف
۳_پریمتری میتونه قابل استناد باشه در التهاب عصب بینایی؟یعنی اگه پریمتری سالم باشه عصب چشم سالمه؟
۴_ معاینه ته چشم با قطره میتونه تشخیص التهاب عصب بینایی رو بده توسط متخصص چشم؟
۵_یک ماه علایمعصبی داشته باشی ولی ام ار ای بدی و هیچی نباشه تو ام ار ای میشه به یک بار ام ار ای کامل مغز و نخاع و گردن بسنده کرد؟
سلام دوست عزیز خوبین ؟ من فقط تجربیاتم را در اختیار شما میذارم. من قبل از اینکه چشمم تار شه 2 ماه درد داشتم... تار شد بعدش ام آر آی دادم و پلاک بود. چشم پزشک هم با معاینه میتونن التهاب عصب بینایی رو تشخیص بدهند.
و اینکه علایم حسی 2 سال قبل از تار شدن چشمم داشتم. گزگز در بدن..... ولی خب 2 بار ام آر آی داده بودم و چیزی نبود.
اگه تشخیص ام اس داده نشده ، بگذرید مدتی بیخیال باشیدمیدونم سخته ولی تنها راه همینه.