2018/04/12, 08:24 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2018/04/12, 08:25 AM، توسط farhad omidvar.)
(2018/01/24, 07:49 PM)الی کوچولو نوشته است:سلام دوستان(2018/01/24, 06:31 PM)farhad omidvar نوشته است: دوستان اساتید محترم باز سیوال دارمسلام
من ۸ روزه ریتوکسی زدم و برای ۴۵ روز دیگه آزمایش cd19 برام نوشته شده ، می خواستم بدونم
نرمال آزمایش cd19 چنده ؟ اگر بالاتر از نرمال باشه چی میشه و اگر پایین تر باشه چی میشه ؟
ضمنا اون خانم پرستار گفت شما بعضی داروها مثل گالاپنتین رو ادامه بده ، نظر شما چیه ؟
یکی از دوستان میگفت بعد از یک ماه علائمی مثل گزگز و سنگینی پا کمتر میشه ، کسی تجربه آش رو داشته ؟
برای افراد عادی یعنی کسانی که سیستم ایمنیشون سرکوب نشده رنج نرمال این تست ۴ تا ۱۵ درصده ولی برای ما باید زیر ۱ درصد نگه داشته بشه تا سیستم ایمنی بر علیهمون توطئه نکنه
معمولا دو ماه بعد از اولین تزریق این آزمایش رو انجام میدن تا بفهمن دارو کارشو درست انجام داده یا نه. در این زمان جواب آزمایش باید حدود صفر باشه. این آزمایش ۴ ماه بعد از تزریق برای تشخیص اینکه آیا موقع تزریق مجدد هست یا نه انجام میشه. اگه جوابش بالاتر از یک بود وقتشه و در غیر اینصورت باز هم صبر میکنند
سیستم ایمنی بنده خیلی فعاله و بعد از ۴ ماه حتما باید مجددا تزریق کنم چون جواب آزمایشم بالاتر از ۳ درصد میشه! البته اینبار بعد از ۴ ماه به ۷ رسیدهباید دوباره با دوز بالاتر سرکوبش کنم
درمانهای علامتی مثل گاباپنتین رو همچنان ادامه بدید. ربطی به ریتوکسی نداره
امروز جواب آزمایش روگرفتم cd19 من ۰/۱ بود که رنجش ۳-۱۴ یعنی مال من زیر ۱ نزدیک صفره
فقط sgpt یه کمی بالاس یعنی ۵۹ که رنجش تا ۴۱