(2009/07/28, 08:11 AM)simorgh نوشته است: بهترین نوع کندر، کندری است که خالص و تازه و نرم باید، ظاهرش سفید و خیلی زود شکسته نشود و وقتی آن رو می شکنیم داخلش یک حالت چسبنده وزرد و طلائی رنگ باشد، و اگر باز هم نتوانستید با این خواص کندر خوب و خالص را شناسایی کنید، می توانید با بردن کبریت یا فندک به داخل مغازه ی عطاری کمی از آن را آتش بزنید، اگر خوب سوخت یعنی اینکه کندر خالصی است، ولی اگر آن هنگام آتش زدن، به خوبی نسوخت و فقط دود کرد، می توان گفت که کندر واقعی نیست و صمغ صنوبر است که فقط هنگام آتش زدن دود می کند،و ازلحاظ ساختاری و درمانی هیچ شباهتی به کندر مرغوب و خالص ندارد. کندر ترکیبی از صمغ عربی است که هیچ گاه نمی سوزد.
من از بازار کندر خریدم ،کرمی رنگ مایل به زرده ، بعضی از تکه هاش روشنتر و بعضیاش تیره تره ، خشکه ، با دست زود شکسته میشه ، وسطشم خشکه ، یه تکه شو تو خونه سوزوندم خوب سوخت اولش دود نکرد ولی آخرش دیدم دود میکنه خاموش کردم !
یعنی با این احوالات کندر اصل که نبوده ، حالا چقدر از کهنگیش میگذشته این صمغ صنوبری که بهم فروختن ؟! بد نباشه !
یه تکه شو هم جویدم کمی تلخ بود ولی برام قابل تحمل بود ، ولی میچسبید به لثه و دندونام و آخرشم کوچیک شد و قورت دادم !
همون از داروخونه قرص بخریم بهتره ، اقلا میدونیم چی میخوریم.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد