2016/01/22, 08:40 PM
بچه هامن از وقتی فهمیدم این بیماری رو دارم خیلی دنبال طب سنتی رفتم...و فهمیدم ک ام اس ناشی از غلبه طبع سردوتر(بلغم)تو بدنه...ک با مصرف بیرویه ی لبنیات و عصبی بودن ایجاد میشه...من خودم به مصرف ماست و دوغ و شیر اعتیاد داشتم خصوصا قبل از اولین حملم 1 رژیم گرفته بودم ک فقط لبنیات میخوردم!واسه همین شدیدا معتقدم ک دکترای طب سنتی درست میگن..اگه دقت کنین اکثر کسایی ک ام اس دارن کسایین ک هم عصبین هم عاشق لبنیات!!
ب نظرم رژیم دکتر خدادادی میتونه موثر باشه اونم درجاییکه علم پزشکی هنوز درمانی واسه این بیماری پیدا نکرده و این داروها فقط گول زنکن!چیزی ک هست درمان سنتی طول میکشه و صبر و حوصله میخاد
من هنوز نتونستم باخودم کنار بیام ک امپول بزنم...بعد 7ماه...فکرشم حالمو بد میکنه!من در عین حال لوپوسم دارم!!حالم نگفتنیه!!
ب نظرم رژیم دکتر خدادادی میتونه موثر باشه اونم درجاییکه علم پزشکی هنوز درمانی واسه این بیماری پیدا نکرده و این داروها فقط گول زنکن!چیزی ک هست درمان سنتی طول میکشه و صبر و حوصله میخاد
من هنوز نتونستم باخودم کنار بیام ک امپول بزنم...بعد 7ماه...فکرشم حالمو بد میکنه!من در عین حال لوپوسم دارم!!حالم نگفتنیه!!