سلام غزل جان
هر چند هدف اولیه از ایجاد تاپیک "برنامه خندوانه" چیز دیگری بوده و قرار شد اینجا در مورد مسایلی که در مورد ام اس در خندوانه مطرح میشه اطلاع رسانی و صحبت شه اما به شخصه پستتون کاملا برام قابل احترامه
روح پدرتون شاد باشه
جان خودم همین امشب بعد از پایان برنامه داشتم به برخی دوستان مجازیم میگفتم که برنامه امشبه خندوانه فوق العاده بود و چه خوب یادی از این افراد شد و در انتها باهاش اشک هم ریختم ...
نمی گم بیشتر از شما میتونم درک کنم جنگ و جانبازی رو ...
اما درکم کم هم نیست
جنوب زندگی می کنم و از بچگی از نزدیک شاهد آثار و افراد باقی مونده از جنگ بودم ...
اکثر مناطق جنگی غرب خوزستان رو رفتم
با آدمهای اونجا مدتی زندگی کردم
و اگر بخوام حکایاتی رو بگم کلمات از گفتنش جا میمونه
خوشحالم برنامه خندوانه افراد همه اقشار رو به برنامه میاره
چقد دلم میخواست جایی از سایت از برنامه امشب حرفی بزنم و چه خوب شد پست گذاشتید و باعث شد منم سفره دلی باز کنم
موفق و سلامت باشید
هر چند هدف اولیه از ایجاد تاپیک "برنامه خندوانه" چیز دیگری بوده و قرار شد اینجا در مورد مسایلی که در مورد ام اس در خندوانه مطرح میشه اطلاع رسانی و صحبت شه اما به شخصه پستتون کاملا برام قابل احترامه
روح پدرتون شاد باشه
جان خودم همین امشب بعد از پایان برنامه داشتم به برخی دوستان مجازیم میگفتم که برنامه امشبه خندوانه فوق العاده بود و چه خوب یادی از این افراد شد و در انتها باهاش اشک هم ریختم ...
نمی گم بیشتر از شما میتونم درک کنم جنگ و جانبازی رو ...
اما درکم کم هم نیست
جنوب زندگی می کنم و از بچگی از نزدیک شاهد آثار و افراد باقی مونده از جنگ بودم ...
اکثر مناطق جنگی غرب خوزستان رو رفتم
با آدمهای اونجا مدتی زندگی کردم
و اگر بخوام حکایاتی رو بگم کلمات از گفتنش جا میمونه
خوشحالم برنامه خندوانه افراد همه اقشار رو به برنامه میاره
چقد دلم میخواست جایی از سایت از برنامه امشب حرفی بزنم و چه خوب شد پست گذاشتید و باعث شد منم سفره دلی باز کنم
موفق و سلامت باشید
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من