2015/08/12, 01:30 PM
سلام به همه دوستاي عزيز
ببخشيد دير اومدم ديروز كه كلا خواب بودم امروزم شركت كارهاي عقب افتاده اين چند روز را بايد انجام ميدادم
تمامي پيام هاتون رو خوندم
به گفته حميد قبل از خارج شدن از ايران هر 4 نفرمون قول داديم كه بر روي بام ارارات دوباره متحد شيم و دست در روي دست هم به عشق شما وايستيم
3روز در كوه بودن و همه ي سختي هاش گرما و سرماي هوا باران و برف شب بيخوابي شب قبل صعود همه و همه باعث نشد ما از هدفمون دست بكشيم
روز صعود از سرما ميلرزيديم ولي بخاطر اينكه روحيه خودمونو نبازيم به هم ميگفتيم هوا گرمه نگاه كن من دستكشمو در آوردم....
با همه سختي هاش تموم شد و فقط يه خاطره شيرين و يك دل گرفته برامون بجا گذاشت دلمون گرفت بخاطر همه شيريني هاش
واين صعود رو به شما ها مديون هستيم پادكست زيباتون و محبت هاي به دل نشينتون
اميدوارم به عنوان كوچكترين عضو سايت تونسته باشم ذره اي از محبتتون رو جبران كنم
و اين صعود تقديم به همه شما

ببخشيد دير اومدم ديروز كه كلا خواب بودم امروزم شركت كارهاي عقب افتاده اين چند روز را بايد انجام ميدادم
تمامي پيام هاتون رو خوندم
به گفته حميد قبل از خارج شدن از ايران هر 4 نفرمون قول داديم كه بر روي بام ارارات دوباره متحد شيم و دست در روي دست هم به عشق شما وايستيم
3روز در كوه بودن و همه ي سختي هاش گرما و سرماي هوا باران و برف شب بيخوابي شب قبل صعود همه و همه باعث نشد ما از هدفمون دست بكشيم
روز صعود از سرما ميلرزيديم ولي بخاطر اينكه روحيه خودمونو نبازيم به هم ميگفتيم هوا گرمه نگاه كن من دستكشمو در آوردم....
با همه سختي هاش تموم شد و فقط يه خاطره شيرين و يك دل گرفته برامون بجا گذاشت دلمون گرفت بخاطر همه شيريني هاش
واين صعود رو به شما ها مديون هستيم پادكست زيباتون و محبت هاي به دل نشينتون
اميدوارم به عنوان كوچكترين عضو سايت تونسته باشم ذره اي از محبتتون رو جبران كنم
و اين صعود تقديم به همه شما

دیونگی یعنی همین اهنگ که واسه تو با عشق میخونم
این همه لحظه های خوبو من به پاکی این عشق مدیونم

این همه لحظه های خوبو من به پاکی این عشق مدیونم