2015/07/30, 12:56 AM
اولین فایده اش این بود که قدرت صبر و تحمل من بیشتر کرد.نا ملایمات بیماری بهم فهموند که باید قدم به قدم باهاش مبارزه کنم و نزارم بهم غلبه کنه.
دوم اینکه درکم نسبت به دنیای اطرافم بیشتر کرد شاید این بخاطر فکر کردن به خودم و تقدیر من و سرنوشت بود بخاطر اینکه بفهمم حکمت این بیماری چی بود و اینکه در آینده درهاییه که قراره به روم باز بشه.
سوم اینکه فهمیدم باید از لحظه لحظه زندگی نهایت استفاده و لذت برد چون امکان اینکه دیگه فرصت تجربه کردن اون دقایق شاد و بخصوص تکرار بشه وجود نداشته باشه و ما هر مرحله ایو تنها یه بار تجربه می کنیم پس زندگی جای توقف و ایست کردن نیست و باید به جلو حرکت کرد و همه مشکلات با خوشی عوض کرد..gif)
اینها فواید 10 ماه همکاری ام اس با من برای رسیدن به این نتایج بود
دوم اینکه درکم نسبت به دنیای اطرافم بیشتر کرد شاید این بخاطر فکر کردن به خودم و تقدیر من و سرنوشت بود بخاطر اینکه بفهمم حکمت این بیماری چی بود و اینکه در آینده درهاییه که قراره به روم باز بشه.

سوم اینکه فهمیدم باید از لحظه لحظه زندگی نهایت استفاده و لذت برد چون امکان اینکه دیگه فرصت تجربه کردن اون دقایق شاد و بخصوص تکرار بشه وجود نداشته باشه و ما هر مرحله ایو تنها یه بار تجربه می کنیم پس زندگی جای توقف و ایست کردن نیست و باید به جلو حرکت کرد و همه مشکلات با خوشی عوض کرد.
.gif)
اینها فواید 10 ماه همکاری ام اس با من برای رسیدن به این نتایج بود

به زخمهایت افتخار کن