2015/07/24, 09:57 AM
سلام
سوالاتش خوب بود ولی من مثل دوستان تجربه پرسشنامه پر کردنم زیاد نیست با این که تجربه زندگیم با ام اس زیاده من تو این 12 سال زندگیم با ام اس کلا 3 بار پرسش نامه پر کردم یک بار هم تو مطب دکتر برای پایان نامه از من تست توانایی ذهنی گرفتند
یکی از این سه تا پسش نامه را هم ازشون گرفتم بردم خونه گفتم پرش کردم میام بهتون می دم رفتم خونه اصلا پرسش نامه را یادم رفت پر کنم یک مدت بعد از مطب زنگ زدند گفتند پرسش نامه را پر کردیمن اینجوری
نمی دونی چطوری سوالاش را جواب دادم و تستاش را زدم
حتی یک بار از انجمن ام اس یکی تماس گرفت برای ملاقات حضوری که من نرسیدم برم و از نتیجه هیچ کدام از این 3 پرسشنامه خبر دار نشدم
ولی خوب منم دونبالش نبودم چون برای خبر دار شدن از نتیجشون باید ملاقات حضوری می رفتم مثل پر کردنه پرسش نامه شون ولی اینجا فضای مجازیه و نیازی به ملاقات حضوری و وقت گذاشتن و رفت و آمد نداره فقط شما زحمت انتشارش را بکشی کافیه 
ولی خوب سوالی این پرسش نامه مخصوص سایت و کاربرای سایت بود و بگونه ای نتیجه سایت بود
لطفا در مورد نتیجه این پژوهش حتما اطلاع رسانی کنید
سوالاتش خوب بود ولی من مثل دوستان تجربه پرسشنامه پر کردنم زیاد نیست با این که تجربه زندگیم با ام اس زیاده من تو این 12 سال زندگیم با ام اس کلا 3 بار پرسش نامه پر کردم یک بار هم تو مطب دکتر برای پایان نامه از من تست توانایی ذهنی گرفتند

ولی خوب سوالی این پرسش نامه مخصوص سایت و کاربرای سایت بود و بگونه ای نتیجه سایت بود
لطفا در مورد نتیجه این پژوهش حتما اطلاع رسانی کنید
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems