2015/07/23, 06:43 PM
من دقیقا بعد از اینکه فهمیدم ام اس دارم بچه دار شدم و اصلا فکر نکردم کارم ممکنه خودخواهی باشه!!!! بحرحال احتمال ابتلا بچه من فقط چند درصد کم از بقیه بیشتره و فکر نمیکنم این دلیل خوبی باشه برای بچه دار نشدن
بعد از بچه دار شدن حتما حتما باید نیروی کمکی باشه که به مادر کمک کنه.منظورم فقط دوران بعد از زایمان نیست.یه همراه همیشگی که بشه روش حساب اساسی باز کرد!این مورد از مورد قبل خیلی مهم تره چون بچه داری در حالت عادی خستگی زیاد داره وای به مادر ام اسی مثل من که همیشه احساس بی حالی و خستگی میکنم.gif)
درباره سوال اخر من نمیدونم.ممکنه بگه ممکنه هم نگه
بحرحال معمولا کسانی که بیماری هایی دارند که احتمال انتقال اون به فرزند هست بیشتر از یکی بچه نمیارند.و البته درباره زوج هایی که هر دو نفر مبتلا به ام اس هستند به نظر من باید سخت گیری بیشتری بشه و اطلاعات کامل رو کسب کنند.همین
بعد از بچه دار شدن حتما حتما باید نیروی کمکی باشه که به مادر کمک کنه.منظورم فقط دوران بعد از زایمان نیست.یه همراه همیشگی که بشه روش حساب اساسی باز کرد!این مورد از مورد قبل خیلی مهم تره چون بچه داری در حالت عادی خستگی زیاد داره وای به مادر ام اسی مثل من که همیشه احساس بی حالی و خستگی میکنم
.gif)
درباره سوال اخر من نمیدونم.ممکنه بگه ممکنه هم نگه

بحرحال معمولا کسانی که بیماری هایی دارند که احتمال انتقال اون به فرزند هست بیشتر از یکی بچه نمیارند.و البته درباره زوج هایی که هر دو نفر مبتلا به ام اس هستند به نظر من باید سخت گیری بیشتری بشه و اطلاعات کامل رو کسب کنند.همین