(2015/07/22, 02:42 PM)pinkrose نوشته است: دوستانی که میگن ام اس برای ما خوب بوده و ... اگه درمان قطعی ام اس بیاد نمیرید سراغش چون ام اس براتون فایده داشته و داره ؟!!!
هیچ کس بیماری را دوست نداره و سلامتیش براش مهمه حالا هر چی هم بیایم بگیم ام اس به من ... و ... و ... رو داده به نظرم شعاره برای دلداری دادن به خودمون. در حقیقت هیچکس بیماری را دوست نداشته و نخواهد داشت حتی اگر اون بیماری بهش در کنار هزاران درد و آسیب و محدودیت یه چیزای به ظاهر مثبتی هم داده باشه مثلا معافی یا نمره و یا ... !!!!!!
فایده داشتن با دوست داشتن تفاوت داره...من ام اس رو دوست ندارم... ولی این رو مطمئنم که یه فایده بزرگ تو زندگی من داشته و اون هم راهنمایی کردنم به سمت مسیر درست بوده....
بعضی ها با این دیدگاه که چون مقرب تر بودن ، امتحان های شدید تری رو تجربه میکنن ...
و بعضی با این دیدگاه که بیماری نتیجه اعمال ماست... به ام اس نگاه میکنن...
هر دو دیدگاه درسته ولی من ترجیح میدم دیدگاهم ، دیدگاه اول باشه...
برای من ام اس کوچکترین کاری در محیط اجتماعی و اقتصادی یا تحصیلی برام انجام نداده...
من حتی تربیت بدنی دانشگاه رو با شرایط بد روحی و جسمی و در حالیکه یک حمله کوچک داشتم گذروندم ولی هیچوقت حاضر نشدم از ام اس استفاده کنم...
اگر در این تایپیک میگم فایده ای داشته لزوما به معنای اون نیست که فایده اش قابل مشاهده برای دیگرون باشه...
همین که حس خوشایندی از این فکر دارم یعنی فایده ای که برای من داشته...
دوست عزیز هیچکس از بیماری خوشحال نمیشه ولی میتونه فشار ناشی از بیماری رو با روشهای شناختی و رفتاری خودش کم کنه...
امیدوارم ام اس برای شما هیچ محدودیتی ایجاد نکنه...
موفق باشید...

تو که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد
حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد...
حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد...