درباره خواص کیوی
کیوی میوه تمام فصول است که ۷۰۰ سال پیش در کشور چین کشف شد. امروزه این میوه در سراسر جهان کشت می شود.
بهترین خاصیت این میوه نداشتن چربی، کم بودن میزان سدیم و مساوی بودن مقدار پتاسیم آن با موز است، از لحاظ کالری، هر یک عدد کیوی دارای ۴۵ کالری است.پوست کیوی دارای فلاوانوئید است که خاصیت ضدالتهابی و ضدسرطانی دارد .
ویتامین c آن ۲ برابر مقدار موجود در پرتقال است. کیوی غنی از مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، منیزیم و آهن است.
آب آن حاوی ماده ای به نام اکتینیدین است و به عنوان سس باعث نرمی گوشت می شود.
بررسی که در ایتالیا انجام گرفت نشان داد ویتامین c موجود در این میوه نقش مهمی در پیش گیری از بیماری های تنفسی مانند آسم، تنگی نفس و... ایفا می کند.
فلاوانوئید موجود در آن از سلول ها محافظت می کند تا دچار جهش نشود.
آنتی اکسیدان این میوه با خنثی کردن رادیکال های آزاد مانع آسیب رسیدن به بدن و بروز سرطان می شود.
مصرف منظم آن خطر به وجود آمدن مشکلات بینایی ازجمله پیرچشمی را کاهش می دهد.
فیبر موجود در کیوی عملکرد ملین دارد و از یبوست پیش گیری می کند و خطر بروز سرطان روده را نیز کاهش می دهد.
لختگی خون را به طور چشمگیری پایین می آورد.
زخم ها را سریع بهبود می بخشد، در جذب آهن کمک می کند و در حفظ سلامت استخوان، رگ های خون و دندان ها موثر است.
ویتامین E موجود در آن که نوعی آنتی اکسیدان قوی است خطر بروز بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
اسید فولیک موجود در کیوی برای تولید و تکثیر گلبول های قرمز لازم است. با کم خونی به ویژه در زنان باردار مقابله می کند برای پیش گیری از هر نوع نقص جنین، مصرف این میوه به زنان باردار توصیه می شود.
میزان بالای سرتونین موجود در آن احساس آرامش ایجاد می کند.
املاح و یون هایی که در تنظیم الکترولیت بدن نقش دارند و از دست رفته است با مصرف این میوه دوباره در بدن ایجاد می شود.
آنزیم های موجود در آن دردها و التهاب های مفصل و عضلات را از بین می برد.
روی موجود در کیوی برای پسران و مردان ضروری است زیرا در تولید هورمون های تستسترون به بدن کمک می کند. علاوه بر آن روی برای سلامتی مو، پوست، ناخن و دندان نیز لازم است.
پس از مصرف یک وعده غذای سنگین، کیوی بخورید تا پروتئین موجود در غذا هضم شود.
منبع: markaze118.com
کیوی میوه تمام فصول است که ۷۰۰ سال پیش در کشور چین کشف شد. امروزه این میوه در سراسر جهان کشت می شود.
بهترین خاصیت این میوه نداشتن چربی، کم بودن میزان سدیم و مساوی بودن مقدار پتاسیم آن با موز است، از لحاظ کالری، هر یک عدد کیوی دارای ۴۵ کالری است.پوست کیوی دارای فلاوانوئید است که خاصیت ضدالتهابی و ضدسرطانی دارد .
ویتامین c آن ۲ برابر مقدار موجود در پرتقال است. کیوی غنی از مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، منیزیم و آهن است.
آب آن حاوی ماده ای به نام اکتینیدین است و به عنوان سس باعث نرمی گوشت می شود.
بررسی که در ایتالیا انجام گرفت نشان داد ویتامین c موجود در این میوه نقش مهمی در پیش گیری از بیماری های تنفسی مانند آسم، تنگی نفس و... ایفا می کند.
فلاوانوئید موجود در آن از سلول ها محافظت می کند تا دچار جهش نشود.
آنتی اکسیدان این میوه با خنثی کردن رادیکال های آزاد مانع آسیب رسیدن به بدن و بروز سرطان می شود.
مصرف منظم آن خطر به وجود آمدن مشکلات بینایی ازجمله پیرچشمی را کاهش می دهد.
فیبر موجود در کیوی عملکرد ملین دارد و از یبوست پیش گیری می کند و خطر بروز سرطان روده را نیز کاهش می دهد.
لختگی خون را به طور چشمگیری پایین می آورد.
زخم ها را سریع بهبود می بخشد، در جذب آهن کمک می کند و در حفظ سلامت استخوان، رگ های خون و دندان ها موثر است.
ویتامین E موجود در آن که نوعی آنتی اکسیدان قوی است خطر بروز بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
اسید فولیک موجود در کیوی برای تولید و تکثیر گلبول های قرمز لازم است. با کم خونی به ویژه در زنان باردار مقابله می کند برای پیش گیری از هر نوع نقص جنین، مصرف این میوه به زنان باردار توصیه می شود.
میزان بالای سرتونین موجود در آن احساس آرامش ایجاد می کند.
املاح و یون هایی که در تنظیم الکترولیت بدن نقش دارند و از دست رفته است با مصرف این میوه دوباره در بدن ایجاد می شود.
آنزیم های موجود در آن دردها و التهاب های مفصل و عضلات را از بین می برد.
روی موجود در کیوی برای پسران و مردان ضروری است زیرا در تولید هورمون های تستسترون به بدن کمک می کند. علاوه بر آن روی برای سلامتی مو، پوست، ناخن و دندان نیز لازم است.
پس از مصرف یک وعده غذای سنگین، کیوی بخورید تا پروتئین موجود در غذا هضم شود.
منبع: markaze118.com