2015/06/14, 10:57 AM
من اولین ساله که داره روزم خراب میشه
تا الان همه روزه هامو گرفته بودم (به جز یکی دو روز که یواشکی خوردمش خیلی گرم بود خب مجبور بودم
) ولی دکتر بهم گفت نگیر بدنت به آب احتیاج داره مخصوصا الان که دیگه هوا جهنمیه واسه خودش

وقتی ضرر داره واسمون نباید گرفت دیگه چرا اذیتت کنیم خودمونو اگه بگیریم نه تنها ثواب نداره بلکه اثرای بدتری هم رومون میذاره
من پیشنهاد میدم اگه خیلی دوست دارین روزه اتون خراب نشه ماه رمضان نگیرید بجاش تو زمستون روزه بگیرید(خداییش ۱۶ ۱۷ ساعت ذوب میشیم زیر افتاب)
در اخر هم تو مهمونی های احتمالی تابلو نکنین روزه نیستین قشنگ سر سفره افطار و سحر حاضر بشین تا میتونین بخورین

تا الان همه روزه هامو گرفته بودم (به جز یکی دو روز که یواشکی خوردمش خیلی گرم بود خب مجبور بودم
.gif)

وقتی ضرر داره واسمون نباید گرفت دیگه چرا اذیتت کنیم خودمونو اگه بگیریم نه تنها ثواب نداره بلکه اثرای بدتری هم رومون میذاره
من پیشنهاد میدم اگه خیلی دوست دارین روزه اتون خراب نشه ماه رمضان نگیرید بجاش تو زمستون روزه بگیرید(خداییش ۱۶ ۱۷ ساعت ذوب میشیم زیر افتاب)
در اخر هم تو مهمونی های احتمالی تابلو نکنین روزه نیستین قشنگ سر سفره افطار و سحر حاضر بشین تا میتونین بخورین

ایــمـــاטּ دارܢܢ . . .
ڪـــہ قشنـگـتــریــטּ عشــق
نگــاـہ مهــربـــاטּ ᓘـــداونـــد بــہ بنـدگـانـش اســت . . .
زنـــدگــیـ را بــــہ او بســــپار . . .
و مطـمئـــטּ بـــاش ڪـہ تــا وقتـــیـ ڪـــہ پشتــت بـــہ ᓘــــدا گــرܢܢ اســت
تمـــاܢܢ هــراس هـــایـ دنیـــــا ᓘــنـــدہ دار اســت ...
ڪـــہ قشنـگـتــریــטּ عشــق
نگــاـہ مهــربـــاטּ ᓘـــداونـــد بــہ بنـدگـانـش اســت . . .
زنـــدگــیـ را بــــہ او بســــپار . . .
و مطـمئـــטּ بـــاش ڪـہ تــا وقتـــیـ ڪـــہ پشتــت بـــہ ᓘــــدا گــرܢܢ اســت
تمـــاܢܢ هــراس هـــایـ دنیـــــا ᓘــنـــدہ دار اســت ...