2015/05/06, 03:38 PM
یه همکار داشتم که خواهرش ms داشت ... سال 89 برای ادامه درمان وبا پیگیریهای یکی از اشناهاشون به کشور هلند رفته بود.........
اونجا دارویی استفاده میکرد که این دارو از بدن خوک تهیه میشد ... ایشون گفتند که خواهرم با استفاده از این دارو تونسته تا 80% بهبودی بدست بیاره....
این خبررو که دیدم یاد اون موضوع افتادم.......شاید این دارو اونموقع توی مراحل تست بوده و الان با پشت سرگذاشتن موفقت امیز تست بخواد وارد عرصه دارویی بشه.....
انشاله که داروی بعدی منجر به درمان قطعی بشه......
اونجا دارویی استفاده میکرد که این دارو از بدن خوک تهیه میشد ... ایشون گفتند که خواهرم با استفاده از این دارو تونسته تا 80% بهبودی بدست بیاره....
این خبررو که دیدم یاد اون موضوع افتادم.......شاید این دارو اونموقع توی مراحل تست بوده و الان با پشت سرگذاشتن موفقت امیز تست بخواد وارد عرصه دارویی بشه.....
انشاله که داروی بعدی منجر به درمان قطعی بشه......
صبر کن سهراب! آری… تو راست می گویی آسمان مال من است پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین،مالِ من است!
اما سهراب تو قضاوت کن، بر دل سنگ زمین جای من است؟! من نمی دانم که چرا این مردم، دانه های دلشان پیدا نیست…
صبر کن سهراب! قایقت جا دارد؟ من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم
اما سهراب تو قضاوت کن، بر دل سنگ زمین جای من است؟! من نمی دانم که چرا این مردم، دانه های دلشان پیدا نیست…
صبر کن سهراب! قایقت جا دارد؟ من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم