2015/05/04, 11:19 PM
(2015/05/04, 10:37 PM)0MID نوشته است: الان دوماهه که مدافنیل مصرف میکنم..........تاثیرشو فقط در تعادلم دیدم که انگار موثر بوده........سلام دوست خوبم تو صفحه دوم همین تاپیک راجع به این دارو نوشته بودم امسال دوباره خواهرم از آلمان یک بسته 100 تایی شوبرام آورد
ولی از بابت یکی ازعوارضش که بیخوابیه کلافه شدم...........بعضی موقع با وجود خستگی زیاد تا 6صبح بیدارم........
ببین روی من خیلیی تاثیر مثبت میذاره البته من همیشه نمی خورم فقط روزهایی که احساس می کنم نیاز به فعالیت بیشتر دارم واونم به توصیه دکتر صبح می خورم که فقط بعد ازظهرش نمی تونم بخوابم اما تا شب اینقدر تحرک دارم که راحت خوابم می بره..... البته من کلا با دارو همیشه می خوابم البته همیشه با 2 تا کپسول فلورازپام 15 میخوابیدم....
مدت 6 ماه قبل عید می رفتم یوگا که اونجا یادگرفتم با تمرکز بایک قرص بخوابم
بچه هایی که مشهد رفتیم حال منو دیدن در راه رفتن خیلی مشکل داشتم وزود خسته می شدم اما الان با یوگا ومدافنیل حسابی حالم بهتره
طی دیداری که بادکتر نبوی یکی از دکترهای برجسته مغز واعصاب ایران داشتم راجع به این دارو ازش پرسیدم تاییدش کرد من گفتم که چرا بیمه کمک نمی کنه گفت من تحت نظر خودم توشرکت اسوه ساخته شده
گفت برودارو خانه بگومودافنیل شرکت اسوه کارهمون خارجی رو میکنه
البته من چون خارجی دارم هنوز دنبال ایرانی نرفتم
هردارویی عوارض خاص خودشوداره اما این به این معنی نیست که روی همه این عوارض ایجاد میشه

امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم