2015/05/04, 08:30 PM
من اعتماد بنفس عالی داشتم.......10سال با افتخاروجایگاه عالی مشغول کار در نهاد دولتی بودم.....
متاسفانه شخص ثالث که پدرم بود با تخریب شخصیت من بعداز ازدواج و سواستفاده از بیماریم تونست بنیان خانواده منو نابودکنه.........
وقتی پدر خودت بخواد نابودت کنه از همسرت که دلش به تو خوشه چه انتظاری میشه رفت
الان بعد از 2سال که من دارم بصورت متارکه ای زندگی میکنم با وجود اینهمه مشکل من، نمیاد بگه منکه مسبب اینهمه مشکل برات بودم حالا میخام حلال مشکلاتت بشم....
خودخواهی ...... ناتوانی ازاعتراف به اشتباهاتش ..... بی منطقی ....و.......باعث نابودی من شد......
پشیمانم از ازدواجم....
متاسفانه شخص ثالث که پدرم بود با تخریب شخصیت من بعداز ازدواج و سواستفاده از بیماریم تونست بنیان خانواده منو نابودکنه.........
وقتی پدر خودت بخواد نابودت کنه از همسرت که دلش به تو خوشه چه انتظاری میشه رفت
الان بعد از 2سال که من دارم بصورت متارکه ای زندگی میکنم با وجود اینهمه مشکل من، نمیاد بگه منکه مسبب اینهمه مشکل برات بودم حالا میخام حلال مشکلاتت بشم....
خودخواهی ...... ناتوانی ازاعتراف به اشتباهاتش ..... بی منطقی ....و.......باعث نابودی من شد......
پشیمانم از ازدواجم....
صبر کن سهراب! آری… تو راست می گویی آسمان مال من است پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین،مالِ من است!
اما سهراب تو قضاوت کن، بر دل سنگ زمین جای من است؟! من نمی دانم که چرا این مردم، دانه های دلشان پیدا نیست…
صبر کن سهراب! قایقت جا دارد؟ من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم
اما سهراب تو قضاوت کن، بر دل سنگ زمین جای من است؟! من نمی دانم که چرا این مردم، دانه های دلشان پیدا نیست…
صبر کن سهراب! قایقت جا دارد؟ من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم