2015/03/24, 07:26 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/03/24, 07:51 AM، توسط مینا میلانی.)
متن اول: مصرف قهوه ریسک ابتلا به ام اس را کاهش میدهد .
در متن مقایسه ای صورت گرفته میان افرادی که در روز چند لیوان کافی میخوردند و کسانیکه نمیخوردند و نوشته افرادی که کافیین میخوردند ام اسشان دیرتر شروع شده و نوشته وجود ماده کافیین در قهوه که دارای خاصیت ضدالتهابی و محافظت کننده از سیستمهای عصبیست ریسک ابتلا به ام اس، الزلیمر، پارکینسون، دیابت نوع 2،سرطان ملانوم و اندومتر را کاهش میدهد و البته ریسک اضطراب و افسردگی را افزایش.
متن دوم: متن دوم با عنوان اینکه زنان مبتلا به ام اس احتمالا سطح پایینتری از مواد انتی اکسیدان و ضد التهاب را در تغذیه خود دارند به این مطلب اشاره میکند که ام اس یک بیماری التهابی مزمن است و تغذیه مناسب با مواد غذایی انتی اکسیدان و ضد التهاب میتواند از بیماری ام اس جلوگیری کند و همچنین خطر حمله ها را کاهش دهد و در مقایسه ای که میان خانمهای مبتلا به ام اس و خانمهای غیر مبتلا انجام شده میزان 5 فاکتور غذایی کمتر بوده: فولیک اسید، ویتامین ای، منیزیم، lutein zeaxantine , quercetin. ببخشید دو مورد اخر را ترجمه نکردم فکر کنم ویتامین باشند اما اسمشان برام نا اشنا بود.
متن سوم در ارتباط با اکتشافات جدید در زمینه پاتولوزی ام اس صحبت میکنه و اینکه امروزه دو و نیم میلیون نفر در جهان ام اس دارند و اینکه اکتشافات جدید در زمینه پاتولوزی بیماری به کشف داروهای جدید کمک میکنه. در تحقیقی توسط محققان استرالیایی اینطور امده که یک فرایند التهابی باعث پیشرفت بیماری میشود .این فرایند التهابی در ابتدای مسیر درمانپذیرتر است نسبت به زمانیکه پیشرفت بیشتری کرده و صدمات بیشتری به مغز وارد نموده.
با تشکر از دوست عزیزمان محمد 88
ساعت حدود 12 شب است و باید استراحت کنم . انشالله ادامه مطالب در روزهای اینده.
با ما باشید.
در متن مقایسه ای صورت گرفته میان افرادی که در روز چند لیوان کافی میخوردند و کسانیکه نمیخوردند و نوشته افرادی که کافیین میخوردند ام اسشان دیرتر شروع شده و نوشته وجود ماده کافیین در قهوه که دارای خاصیت ضدالتهابی و محافظت کننده از سیستمهای عصبیست ریسک ابتلا به ام اس، الزلیمر، پارکینسون، دیابت نوع 2،سرطان ملانوم و اندومتر را کاهش میدهد و البته ریسک اضطراب و افسردگی را افزایش.
متن دوم: متن دوم با عنوان اینکه زنان مبتلا به ام اس احتمالا سطح پایینتری از مواد انتی اکسیدان و ضد التهاب را در تغذیه خود دارند به این مطلب اشاره میکند که ام اس یک بیماری التهابی مزمن است و تغذیه مناسب با مواد غذایی انتی اکسیدان و ضد التهاب میتواند از بیماری ام اس جلوگیری کند و همچنین خطر حمله ها را کاهش دهد و در مقایسه ای که میان خانمهای مبتلا به ام اس و خانمهای غیر مبتلا انجام شده میزان 5 فاکتور غذایی کمتر بوده: فولیک اسید، ویتامین ای، منیزیم، lutein zeaxantine , quercetin. ببخشید دو مورد اخر را ترجمه نکردم فکر کنم ویتامین باشند اما اسمشان برام نا اشنا بود.
متن سوم در ارتباط با اکتشافات جدید در زمینه پاتولوزی ام اس صحبت میکنه و اینکه امروزه دو و نیم میلیون نفر در جهان ام اس دارند و اینکه اکتشافات جدید در زمینه پاتولوزی بیماری به کشف داروهای جدید کمک میکنه. در تحقیقی توسط محققان استرالیایی اینطور امده که یک فرایند التهابی باعث پیشرفت بیماری میشود .این فرایند التهابی در ابتدای مسیر درمانپذیرتر است نسبت به زمانیکه پیشرفت بیشتری کرده و صدمات بیشتری به مغز وارد نموده.
با تشکر از دوست عزیزمان محمد 88
ساعت حدود 12 شب است و باید استراحت کنم . انشالله ادامه مطالب در روزهای اینده.
با ما باشید.