2015/03/16, 10:40 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/03/16, 10:53 PM، توسط مینا میلانی.)
ممنون ناهید جان
آمپولای ما که از قبل پر شده خیلی حجمش زیاده نمیدونم وقتی میرم مسافرت و قراره خونه ی یکی بمونم باید چطوری داروم رو مخفی نگه دارم آخه نمیشه که همینطوری گذاشتش توو یخچال مردم بدون اینکه متوجه بشن! کاش می دونستم چه داروهای دیگه ای نیاز به یخچال داره که الکی بگم این فلان داروئه.
[/quote]
شما میتونید یک کیف خیلی کوچک تهیه کنید که 2 تا زیپ داره .این کیف خیلی کوچیک رو میتونید از جاهایی که لوازم ارایش میفروشند تهیه کنید. بعدش یک قفل کوچک با کلید هم از مغازه های کلید فروشی تهیه کنید، میتونید همه چیزها رو خیلی فانتزی تهیه کنید و در مسافرتها ازش استفاده کنید و در یخچال دیگران بگذارید و بگویید کرمهای صورتتان هست که باید حتما در یخچال باشد.
شما میتونید یک کیف خیلی کوچک تهیه کنید که 2 تا زیپ داره .این کیف خیلی کوچیک رو میتونید از جاهایی که لوازم ارایش میفروشند تهیه کنید. بعدش یک قفل کوچک با کلید هم از مغازه های کلید فروشی تهیه کنید، میتونید همه چیزها رو خیلی فانتزی تهیه کنید و در مسافرتها ازش استفاده کنید و در یخچال دیگران بگذارید و بگویید کرمهای صورتتان هست که باید حتما در یخچال باشد.

آمپولای ما که از قبل پر شده خیلی حجمش زیاده نمیدونم وقتی میرم مسافرت و قراره خونه ی یکی بمونم باید چطوری داروم رو مخفی نگه دارم آخه نمیشه که همینطوری گذاشتش توو یخچال مردم بدون اینکه متوجه بشن! کاش می دونستم چه داروهای دیگه ای نیاز به یخچال داره که الکی بگم این فلان داروئه.
[/quote]
(2015/03/04, 08:00 PM)helli نوشته است: ممنون ناهید جان
آمپولای ما که از قبل پر شده خیلی حجمش زیاده نمیدونم وقتی میرم مسافرت و قراره خونه ی یکی بمونم باید چطوری داروم رو مخفی نگه دارم آخه نمیشه که همینطوری گذاشتش توو یخچال مردم بدون اینکه متوجه بشن! کاش می دونستم چه داروهای دیگه ای نیاز به یخچال داره که الکی بگم این فلان داروئه. دنبال یه بیماری کم دردسر می گردم ...
(2015/03/03, 09:27 PM)hadisss نوشته است: مرسی ناهید جان بابت یادآوری![]()
کیف حمل داروها بعضیشون خیلی های کلاسن
برا من که کسی اصن شک نمیکرد که کیف دارو باشه![]()
کیف ربیف جوری بود که هر کی میدید میگفت کیف دوربین فیلمبرداریه
منم الکی گاهی کلاسه میذاشتمو میگفتم که مثلا کیف خاصیه مخصوص وسایلم و اینا
الانم که داروم عوض شده کیفشو بخشیدم به یه بنده خدایی که کلی باهاش حال میکنه![]()
میتونم بپرسم داروی قبلیتون چی بوده؟ کیف داروی من که یه جوریه حس می کنم نمیتونه دارو رو زیاد نگه داره