2015/03/14, 11:44 PM
دوستان گلم کتاب 1-انسان موجودی ناشناخته به اسرار آدمیت پی میبره. اثر الکسیس کارل
2- اشک و عشق و من و خدا اثر جواد قربانی احساسات درونی و ارتباط با معبود رو لمس میکنید.
3- تفسیرهای زندگی اثر ویلیام جیمز دورانت نگرش های انسان به صورت درست و منطقی به رویدادهای زندگی رو عنوان میکنه.
4- خوشبختی در یک قدمی اثر مری جین رایان که از اسم کتاب واضحه خوشبختی کنارتونه.
5- فکرت را عوض کن زندگیت عوض میشود اثر جرالد جامپوسکی خیلی معرکست.
6- کویر و نیایش اثر دکتر علی شریعتی سرشار از حسهای لطیف و عرفانیه.حتما بخونید مخصوصا حتما حتما کتاب نیایش رو .
7- تو خوشبخت متولد شده ای اثر معصومه تیموری دیدتونو به زندگی عوض و امید بخشه.
8- زندگی شاد اثر ماری چاپیان.
9- راز شاد زیستن اثر اندرو ماتیوز .
10- صدو یک راه برای تغییر زندگی اثر دکتر وین دایر.
11- اعتماد به نفس اثر دکتر باربارا آنجلیس.
12- این است انسان چگونه آنی میشویم که هستیم اثر نیچه.
13- اگرهای زندگی ( کتاب کوچک اعتراف ) اثر اولین مک فارلین چطور با اشتباهات زندگی کنار اومدن رو یاد میده.
14- کتاب 4 اثر فلورانس اسکاول شین یه کتاب رونکاویه عالیه.
15- عصر بلند گرایی ( فلاسفه رنسانس )اثر جورجی دوسانتیلانا خیلی جالبه
16- و در آخر مناجات نامه خواجه عبد الله انصاری که هزاران بار عاشق خدا میشین. من این کتابهارو مطالعه کردم و از هر کدومشون یه درس بزرگ و ارزشمند آموختم که تو زندگیم همیشه کارساز بوده و به معنای تام به دردم خورده. امیدوارم برای شما عزیزان هم اینطور باشه.

2- اشک و عشق و من و خدا اثر جواد قربانی احساسات درونی و ارتباط با معبود رو لمس میکنید.
3- تفسیرهای زندگی اثر ویلیام جیمز دورانت نگرش های انسان به صورت درست و منطقی به رویدادهای زندگی رو عنوان میکنه.
4- خوشبختی در یک قدمی اثر مری جین رایان که از اسم کتاب واضحه خوشبختی کنارتونه.
5- فکرت را عوض کن زندگیت عوض میشود اثر جرالد جامپوسکی خیلی معرکست.
6- کویر و نیایش اثر دکتر علی شریعتی سرشار از حسهای لطیف و عرفانیه.حتما بخونید مخصوصا حتما حتما کتاب نیایش رو .
7- تو خوشبخت متولد شده ای اثر معصومه تیموری دیدتونو به زندگی عوض و امید بخشه.
8- زندگی شاد اثر ماری چاپیان.
9- راز شاد زیستن اثر اندرو ماتیوز .
10- صدو یک راه برای تغییر زندگی اثر دکتر وین دایر.
11- اعتماد به نفس اثر دکتر باربارا آنجلیس.
12- این است انسان چگونه آنی میشویم که هستیم اثر نیچه.
13- اگرهای زندگی ( کتاب کوچک اعتراف ) اثر اولین مک فارلین چطور با اشتباهات زندگی کنار اومدن رو یاد میده.
14- کتاب 4 اثر فلورانس اسکاول شین یه کتاب رونکاویه عالیه.
15- عصر بلند گرایی ( فلاسفه رنسانس )اثر جورجی دوسانتیلانا خیلی جالبه
16- و در آخر مناجات نامه خواجه عبد الله انصاری که هزاران بار عاشق خدا میشین. من این کتابهارو مطالعه کردم و از هر کدومشون یه درس بزرگ و ارزشمند آموختم که تو زندگیم همیشه کارساز بوده و به معنای تام به دردم خورده. امیدوارم برای شما عزیزان هم اینطور باشه.

......