(2015/01/08, 07:26 PM)parva نوشته است:(2015/01/08, 05:19 PM)_na_ نوشته است: سلام ،دکتر من خیلی خوبه از لحاظ تشخیص بیماری و اطلاعات و روحیه دادن و این حرفها،فقط مشکلش اینه که واسه مریضاش پرونده تشکیل نمیده یعنی هر دفعه باید یادش بندازی چی تزریق می کنی و چه مشکلاتی داشتی
دفعه پیش گفت که بعد عید داروتو کم میکنم و دوهفته یه بار بزن بعدا باز کمتر،من زیاد موافق نیستم،به خصوص که زوده،دو ساله تقریبا
اینجا کسی هست که دکترش داروشو کم یا به تدریج قطع کرده باشه؟
دکترتون دکتر نیکانفر هستن؟
من یه ماهه آمپول نمیزنم. و تا شش ماه هم نمیخوام بزنم. چون شاید بخوام برا بارداری اقدام کنم. با پستهایی که اینجا خوندم واقعا ترسیدم!
نه نیکانفر نیست
(2015/01/08, 06:27 PM)hamid نوشته است:ممنون از جوابتون(2015/01/08, 05:19 PM)_na_ نوشته است: دفعه پیش گفت که بعد عید داروتو کم میکنم و دوهفته یه بار بزن بعدا باز کمتر،من زیاد موافق نیستم،به خصوص که زوده،دو ساله تقریبا
اینجا کسی هست که دکترش داروشو کم یا به تدریج قطع کرده باشه؟
کلا داروهای ام اس اگه روندشون انجام نشه بی تاثیر هستن
یعنی سینوکس که هفته یکبار هست اگه بشه 2 هفته یکبار انگار نزدی
بتافرون و .... که یک روز درمیون هست اگه با فاصله بزنی تاثیری نداره
حالا نمیدونم دکترت رو چه پروتکلی ، این حرف رو میزنه .
اینکه میگی هر سری هم باید یاداوری کنی که کی هستی و چی میزنی و ... همچین اتفاق جالبی نیست .
شاید لازم باشه رو انتخاب دکتر یه تجدید نظر داشته باشی
منم نمیدونم رو چه حسابی

قبلا عوض کرده بودم ولی واقعا به نتیجه رسیدم فقط به جز همین مشکل یاداوری،دکتر خودم از بقیه بهتره
آره منم میدونم نا مرتب زدن آمپول تاثیرشو از بین میبره اما این دو هفته یه بار بعد دو سالو اصلا هیچ نظری ندارم

فکر کنم باید از دکترهای دیگه هم بپرسم