(2014/11/19, 10:55 AM)تاتا نوشته است: سلام تورو خدا به منم كمك
من بعد از 10 تا خواستگار كه همه بخاطر بيماريم رفتن الان يه خواستگار پيدا شده كه قبلاً اعتياد داشته الانم 3 سال پاكه با بيماري منم مشكلي نداره بهم علاقه هم داريم ولي از نظر مالي هم ضعيفه نميدونم در موردش چه تصميمي بگيرم هنوز هيچ جوابي ندادم شما ميگيد چيكار كنم؟؟؟؟؟؟
پدر من اعتیاد داشت ترک میکرد ولی باز برمیگشت معتاد حرف راست نداره چون ممکن یکم زندگی بهش سخت بشه بهترین دوستش مواد بشه روزای اول همه عاشق هستن وممکن همه چیزی رو قبول کنن اما بعد که رفتن زیر یه سقف وبا مشکلات زندگی روبرو بشن چی ؟من خانوم ام اس داره واقعأ عاشق هستم اما با این حال بعضی وقت ها که دوست دارم با هم بریم بیرون و نمیتونه بیاد عصبی میشم
(2014/12/05, 12:18 PM)مریم۷۲ نوشته است: این که ام اس رو مردم بد میشناسن و از اسمش میترسن باعث این میشه که باهاش کنار هم نمیان،که تا میشنون یا تعجب میکنن یا در میرن!
اما واقعا کسانی که منطقی برخورد کنند هم هستند ، درسته که کم هستن ولی وجود دارن!
بر اساس عدل الهی که همه انسان ها یکسانند تو این دنیا خداوند برای هر کسی جفت و شریکی قرار داده، پس اینطوری نگید که کلا ازدواج رو کنار میزارید،حالا اون شریک زندگی ممکنه الآن بیاد سراغمون یا n وقت دیگه خود خدا میدونه...
سلام .همچین آدمای وجود دارند که حاضر به فداکاری باشن اما اگر شما سالم بودید حاضر به ازدواج با یه مرد ام اسی بودید
شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی، ... اما حال که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص.