2010/12/15, 12:15 AM
مهدی جان سایت مال هیچکس نیست. این سایت مال همه شما کاربراست. همه شما دارید کمک می کنید که این سایت رو تبدیل به یه محیط مناسب و آموزشی کنید. بدون شماها این انجمن معنی نداره. بله حرفت درسته ممکنه بقیه مطالب هم ایراد داشته باشه اما بالاخره باید از یه جا شروع کنیم اصلاحو یا نه؟ من به شما و همه کاربرای فعال سایت احترام میذارم و در حقیقت این شمایید که دارید انجمن رو گرم نگه میدارید. پس کمک کنید که به اونجایی که می خوایم برسیم. همه اهدافمون تو شعار و تاپیک اهداف خلاصه نشه. سعی کنیم باهم مثله بالهای هم تعادل رو برقرار کنیم. راجع به این موضوع خاص هم مطمئنم که هدف تو همینه که گفتی اما من به عنوان کسی که احتمالا ازت با تجربه ترم میگم بهتره روی مسائل شخصی وارد نشیم مخصوصا تو محیط تاپیک.
امیدوارم تو و همه کاربرای فعال سایتمون کمک کنید تا نظم و چارچوب مشخصی رو پیاده کنیم تا محیط سایت برای همه لذت بخش باشه و ماندگار.
امیدوارم تو و همه کاربرای فعال سایتمون کمک کنید تا نظم و چارچوب مشخصی رو پیاده کنیم تا محیط سایت برای همه لذت بخش باشه و ماندگار.
هميشه مردم لباس هاي كهنه و پوسيده اشون رو دور مي ندازن دارم به اين فكر مي كنم كه چرا بعضي ها افكار كهنه و پوسيدشون رو هيچ وقت دور نمي ندازن