(2014/11/28, 01:07 PM)nilou نوشته است: جراح مغز واعصاب نوشت اخه خیلی میترسم از دیشب تاحالا دارم گریه میکنم نمیدونم چیکار کنم چطوری به خانوادم بگم و هزاران سوال بی جواب دیگهخب متناسب با علائمی که داشتین مغزی رو ننوشته
جراح مغز و اعصاب برای من مغزی و ستون فقرات و قفسه سینه اگه درست یادم مونده باشه با و بدون تزریق نوشت
(2014/11/28, 01:12 PM)اميدوار نوشته است: دوستاي عزيز من از همتون معذرت ميخام اخلاقم اينجوري نيست كه بيام از پيام هاي بقيه إيراد بگيرم ، ولي هر موقع ميبينم يكي كه مشكوك به ام اس مياد حرف از فلجي ميزنه واقعا ناراحت ميشم. دوستاي گلم بارها بچه ها گفتن ام اس فلجي نيست ، شايد يكم محدوديت إيجاد كنه اونم در حدي كه فقط خودت متوجه شي نه اطرافيانت !!!! بخدا فلجي نيست ، همه ادما يكي نيستن. اگر زود تشخيص داده بشه و كنترل بشه هيچ اتفاقي نميوفته ، من حدودا ده سال مبتلام هيچكسي نمي دونهام اس نوع های مختلف داره
ببخشيد اگر طولاني حرف زدم ، اميدوارم باعث ناراحتي كسي نشده بود ، اگرم كسيو ناراحت كردم معذرت ميخوام
من از اول که تشخیص دادن وضعیتم اکی نبود.الان هم بعد از حدود ده سال اکی نیستم
دوستم 12 ساله ام اس داره ببینیش متوجه نمیشی که مریضه
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
![[تصویر: 1927b880db2a9f321.jpg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/1927b880db2a9f321.jpg)