از مصرف قهوه و تركيبات حاوي كافئين
در دوران سرماخوردگي خودداري كنيد
در دوران سرماخوردگي خودداري كنيد
در دوران سرماخوردگي از مصرف چاي پررنگ، قهوه و يا تركيبات حاوي كافئين مانند نوشابههاي گازدار و غذاهاي سرخ كردني و همچنين ترشيجات پرهيز كنند زيرا علائم سرماخوردگي را تشديد ميكند.
سلامت نيوز:عضو كميته كشوري آنفلوانزا توصيه كرد: خوردن برخي مواد غذايي در دوران سرماخوردگي ميتواند سيستم ايمني را تضعيف كرده و در پي آن علائم اين بيماري را تشديد كند.
به گزارش ايسنا، دكتر مسعود مرداني ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: در دوران سرماخوردگي بيماران دچار علايمي نظير آبريزش بيني، سرفه و عطسه ميشوند كه اين علايم در افرادي كه زمينه آلرژي نيز دارند، تشديد ميشود.
وي به افراد سرماخورده توصيه كرد: در دوران سرماخوردگي از مصرف چاي پررنگ، قهوه و يا تركيبات حاوي كافئين مانند نوشابههاي گازدار و غذاهاي سرخ كردني و همچنين ترشيجات پرهيز كنند زيرا علائم سرماخوردگي را تشديد ميكند.
به گفته وي بهترين تغذيه در دوران سرماخوردگي مصرف غذاهاي ساده مانند آش، سوپ و فرني است و توصيه ميشود افرادي كه داراي تب بالا هستند به مقدار فراوان مايعات بخورند زيرا كمآبي بدنشان را جبران كرده و موجب پايين آمدن تب ميشود.
بنا بر اعلام وبدا دكتر مرداني در پايان خاطرنشان كرد: مصرف ميوه و سبزيجات تازه به خصوص ميوههايي كه حاوي ويتامين C هستند مانند پرتقال، ليمو شيرين و گوجه فرنگي نيز در دوران سرماخوردگي توصيه ميشود زيرا مقابله بدن با ويروس سرماخوردگي را بيشتر كرده و فرد بيمار سريعتر بهبود پيدا ميكند.