ام اس چیز خاصی نیست اصل کار شعور طرفه که متاسفانه بعضیا ندارن.یه آقایی ام اس داشتن من باهاشون آشنا شدم با اینکه وضع خودش به مراتب خیلی بدتر از من بود اما زیادی سر خودش معطل بود به دلایلی که واقعا جاش نیس اینجا بگم خواست با من بمونه تا دید اهلش نیستم گفت ما به درد هم نمیخوریم و شما توی راه رفتن مشکل داری و ....
و بعدها فهمیدم به یکی از دوستام هم چراغ سبز نشون میداده.
متاسفانه خیلی از اقایون ام اسی همینطورن نمیخام توهینی بکنم پس سوء برداشت نکنین.
خیلی از آقایون ام اسی رو دیدم که به یه خانوم ام اسی طوری نگاه میکنن که انگار چون ام اس گرفته پس به درد هیچ چی نمیخوره و باید جلوشون کوتاه بیاد و هر چی که میگن و میخان رو انجام بده
و افسوس آقایونی که ام اس دارن و خودشون رو توی شرایط برابر با طرف مقابل در نظر میگیرن خیلی کم هستن.
ام اس مهمه اما نه به اندازه ای که همه چیزو تحت شعاع قرار بده.اگه فقط با در نظر گرفتن ام اس طرف مقابل,جلو رفتین مطمئنا با کوچکترین تغییر شرایطش احتمال اینکه ترکش کنین زیاده.
اینکه میگن عاشقش هستیم قبول ولی به نظرتون فقط عشق کافیه؟
خیلیا اولش کباده عشق و عاشقی میکشن اما درست توی بدترین شرایطت میذارنت و میرن.
اصل کار آدم بودن طرفه.جنبه و ظرفیتش.شعورش.
من تجربه بدی دارم در این مورد.اون آقا واقعا تصور من نسبت به تمام آقایون رو خراب کرد
و بعدها فهمیدم به یکی از دوستام هم چراغ سبز نشون میداده.
متاسفانه خیلی از اقایون ام اسی همینطورن نمیخام توهینی بکنم پس سوء برداشت نکنین.
خیلی از آقایون ام اسی رو دیدم که به یه خانوم ام اسی طوری نگاه میکنن که انگار چون ام اس گرفته پس به درد هیچ چی نمیخوره و باید جلوشون کوتاه بیاد و هر چی که میگن و میخان رو انجام بده
و افسوس آقایونی که ام اس دارن و خودشون رو توی شرایط برابر با طرف مقابل در نظر میگیرن خیلی کم هستن.
ام اس مهمه اما نه به اندازه ای که همه چیزو تحت شعاع قرار بده.اگه فقط با در نظر گرفتن ام اس طرف مقابل,جلو رفتین مطمئنا با کوچکترین تغییر شرایطش احتمال اینکه ترکش کنین زیاده.
اینکه میگن عاشقش هستیم قبول ولی به نظرتون فقط عشق کافیه؟
خیلیا اولش کباده عشق و عاشقی میکشن اما درست توی بدترین شرایطت میذارنت و میرن.
اصل کار آدم بودن طرفه.جنبه و ظرفیتش.شعورش.
من تجربه بدی دارم در این مورد.اون آقا واقعا تصور من نسبت به تمام آقایون رو خراب کرد
روزگارا :
تو اگر سخت به من گیری ,
با خبر باش که پژمردن من آسان نیست...
گرچه دلگیر تر از دیروزم ,
لیک باور دارم :دلخوشی ها کم نیست ...
زندگی باید کرد ....
تو اگر سخت به من گیری ,
با خبر باش که پژمردن من آسان نیست...
گرچه دلگیر تر از دیروزم ,
لیک باور دارم :دلخوشی ها کم نیست ...
زندگی باید کرد ....