2014/10/29, 04:05 PM
(2014/10/29, 03:53 PM)مریم۷۲ نوشته است:مریم جون مرسی عزیزم حرفتو کاملا قبول دارم اما وقتی اطلاع بره بالا این مشکلات باور کنید کمتر میشه به شخصه دارم میبینم که از این بیماری قول ساختن.این بیماری سختیهاش واسه بیمار واقعا زیاده چون به چشم خودم دارم اذیت شدن محمدو میبینم دردایی که بعد تزریق داره و یا گرفتگی عضلات هرازچندگاهی.کسی هم اگه(2014/10/29, 03:39 PM)محمد سه تیکه نوشته است: سارا:سما جان ربطی به اقا یا خانوم نداره بر میگرده به احساس های طرفین.من به شخصه دخترایی و دیدم که عقب کشیدن.تو خود ایران مردای منطقی و عاشق کم نداریم به جرئت میتونم بگم که اگه این برعکس بود تو رابطه منو محمد بیشک اونم ولم نمیکرد
ببخشید اینطوری میگم ولی اصلا قبول ندارم این حرف رو !
خانم ها راحت با این قضیه کنار میان خیلی راحت تر از آقایون
بله مردای منطقی و عاشق! هم داریم ولی خیلی کمن!
خانم ها حساس هستند وخیلی زود وابسته میشن،پس وقتی رابطه دوستی باشه که وابستگی هم مسلما وجود داره خانم با شنیدن همچین چیزی به دلیل همون وابستگی هم که شده باهاش کنار میاد(البته این هم قطعا وجود داره که کسی نپذیره این موضوع رو ولی خیلی کمه )
مرد وقتی بخواد با منطق برخورد کندن با یه دختر ام اسی!
شما که دختری نمیتونی از جانب یه پسر بگی که در موقعیت شما چیکار میکرده هر چند این عشقی که شما دارین به ایشون محترم و مقدسه وبراتون آرزوی بهترین ها رو دارم.
موفق باشین
بعداز شنیدن این بیماری بزاره بره باید بهش حق داد نباید زیر سوال بردش اما ولی وقتی کسیو با تمام وجودت دوس داشته باشی همه جوره سعی میکنی کمکش کنی نه این که با رفتنت یه درد بشی رو درداش