امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امیتازات : 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خوراکی های موثر در افزایش طول عمر
#2
مصرف زیاد میوه و سبزی، باعث افزایش طول عمر می شود

مصرف زیاد مواد حاوی آنتی اکسیدان مانند سبزی و میوه، باعث افزایش طول عمر و کاهش خطر مرگ ناگهانی می شود.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، میوه و سبزی کلید سلامت رژیم غذایی شماست. مصرف مقادیری از این گروه ها به عنوان بخشی از الگوی غذایی سالم که توسط این راهنما توضیح داده شده می تواند شمارا علیه بسیاری از بیماری های مزمن محافظت نماید.
این دو گروه می توانند باعث اصلاح عملکرد دستگاه گوارش شوند همچنین ویتامین ها و املاح، فیبر و دیگر فاکتورهای لازم برای حفظ سلامتی را در اختیار قرار دهند. بیشتر افراد بخصوص کودکان میوه و سبزی کمی مصرف می نمایند.
پژوهشگران مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا،سی دی سی،با بررسی بیش از ۱۵ هزار فرد بیست ساله و بالاتر دریافتند، وجود آنتی اکسیدان هایی نظیرآلفا کاروتن که به وفور در میوه و سبزی دیده می شود، باعث کاهش خطر مرگ ناگهانی و افزایش طول عمر می شود.
آنتی‌اکسیدان‌ها، ترکیباتی هستند که باعث محافظت سلول ها در برابر آسیب ناشی از مولکول‌هایی سمی سرطان زا موسوم به رادیکال‌های آزاد می‌شوند.

پژوهشگران تاکید می کنند مصرف میوه و سبزی ها موجب کاهش بروز سرطان روده بزرگ می شود. بدین ترتیب که مواد فیبری با تسریع حرکت غذا در دستگاه گوارش، سرعت تخلیه روده را افزایش می دهند و این امر موجب کاهش تماس مواد سرطان زا با دیواره روده می شود.
هر فرد باید روزانه ۲۵ تا ۴۰ گرم فیبر و در نتیجه ۴۰۰ گرم میوه و سبزی بخورد که هر فرد ایرانی نصف این مقدار را مصرف می کند که نصف میانگین سرانه مردم جهان است.
متخصصان تغذیه تاکید کردند: سبزیجات سبز و زرد رنگی حاوی ترکیبی به نام «آلفا ـ کاروتن» هستند که طول عمر را افزایش می‌دهد.
به نظر می‌رسد افزایش سطح آنتی اکسیدان «آلفا ـ کاروتن» در خون زمان مرگ را تا ۱۴ سال به تعویق می‌اندازد.
پروتئین‌ها و چربی‌ها به دلیل آسیب رساندن به مولکول وراثتی دی ان آ، نقش مهمی در بروز بیماری‌های مزمن مثل امراض قلبی و سرطان ایفا می‌کنند.
کاروتنوئیدها شامل بتا ـ کاروتن، آلفا ـ کاروتن و لیکوپن که در گیاهان و میکروارگانیسم ها تولید می‌شوند به عنوان آنتی اکسیدان عمل می‌کنند و در نتیجه می‌توانند با بروز این آسیب‌ها مقابله کنند.
متخصصان مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا رابطه بین آلفا ـ کاروتن و خطر مرگ را در ۱۵ هزار و ۳۱۸ فرد بالغ ۲۰ سال به بالا ارزیابی کردند.
این متخصصان دریافتند: در طول دوره مطالعات خطر مرگ در افرادی که سطح آلفا کاروتن در خونشان بیشتر بوده، کاهش پیدا کرده است.
شخصيت منو با برخوردم اشتباه نگير!
شخصيت من چيزيه كه "من" هستم اما برخوردِ من بستگي به اين داره كه "تو" كي هستي...!
 تشکر شده توسط : nazaninn , Matilat , Morteza
  


پیام های داخل این موضوع
مصرف زیاد میوه و سبزی، باعث افزایش طول عمر می شود - توسط pariya - 2010/12/04, 09:00 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  علت تمایل ما به بستنی، شکلات، چیپس و به طور کلی خوراکی های چرب و شی maedeh 9 7,539 2018/01/28, 07:36 PM
آخرین ارسال: yas8866
  استفاده از غذاهای موثر برای کاهش عوارض سندروم پیش از قاعدگی شيدا رها 3 4,748 2016/12/15, 06:22 PM
آخرین ارسال: silent
  راه‌هایی برای افزایش وزن نازلی 2 4,960 2013/07/13, 07:23 PM
آخرین ارسال: نازلی
  نقش خوراکی ها و نوشیدنی ها دراثربخشي داروها yaro 2 9,604 2013/05/15, 06:33 PM
آخرین ارسال: شيدا رها
  مصرف همزمان میوه و سبزیجات مانع افزایش ناگهانی قند خون می‌شود شيدا رها 0 2,425 2013/04/10, 10:35 PM
آخرین ارسال: شيدا رها
  مواد غذایی موثر در رفع بیحالی و افزایش انرژی نازلی 6 22,327 2013/04/01, 09:11 PM
آخرین ارسال: شهرزاد
  مواد خوراکی موثر در لاغری نازلی 15 11,284 2012/04/22, 09:37 AM
آخرین ارسال: ثریا
  9 خوراکی برای تقویت بینایی نازلی 0 3,463 2011/08/16, 05:48 PM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان