(2014/09/04, 09:15 PM)mahdi7 نوشته است: خوش بحالتون ك ميتونيد بريد كوه پيمايي من متاسفانه ام اس دارم حد اكثر صد متر ميتونم راه برم اونم روزمين صاف كوه ك بگو ي قدم تازه حالا بتونم بيام چطوري از اصفهان بيام ك شيش صب توچال باشم هييييييي خدايا شكرت
قبلاً ی همچین چیزی ی جائی تو سایت نوشتم حذفش کردند حالا این رو میخوام بنویسم و امیدوارم عمق موضوعی که میخوام بگم درک بشه و اسپم تلقی نشه
آقا مهدی عزیز اگرچه شاید به خاطر شرایط خاصی که دارید نتونید کوهنوردی حرفه ای کنید اما من میخوام بگم به توانائی هایی که الآن دارید بیشتر فکر کنید؛ توانائی هایی که اگه به کار بگیریدشون میتونید نشاط و آرامش خاصی به دست بیارید؛ من باب مثال عرض میکنم مثلاً شما میتونید فوتبال دستی بازی کنید یا شطرنج، شنا، تیراندازی و از همۀ این ورزش ها لذت ببرید شاید به همون اندازه که یک کوهنورد از کوه رفتن ممکنه لذت ببره (صرف نظر از خطرات احتمالی این ورزش) یا مثلاً پرداختن به کارهای هنری مثل خطاطی، نقاشی، تذهیب، سفالگری و ...
به صدای زیبای قلم روی کاغذ وقتی که خطاط ی بیت شعر یا حدیث رو مینویسه توجه کنید، چقدر میتونه برای ی هنرمند آرامش بخش باشه، شاید دوست داشته باشید از همین امروز برید دنبال یادگیری خطاطی یا هر هنر یا ورزش دیگه که دوست دارید
امیدوارم ان شاء الله در فعالیت های جدیدتون موفق باشید
آری؛
روزهای خوب خواهند آمد...
روزهای خوب خواهند آمد...