با عرض سلام.زنجبیل در طب سنتی خاصیت گرمی دارد اما از ان مهم تر به عنوان کورتن طبیعی می باشد و می توان با مصرف ان در کنار داروها از پیشرفت بیماری خیلی جلوگیری کرد برای از بین بردن تلخی ان می توان یک قاشق عسل و مقداری زنجبیل اضافه کرده و نوشید و کندور هم که در عطاری ها یافت می شود برای تقویت حافظه مفید است .که شکل صنعتی این دو دارو با نام قرص ممورال است البته من به شخصه زنجبیل و عسل را ترجیح می دهم از خیلی از حساسیت ها جلوگیری می کند چون حساسیت زمانی ایجاد می شود که انتی ژن(برای بدن بیگانه)وارد بدن می شود و سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با ان بیش از حد تلاش می کند با مصرف کورتین شمار گلبولهای سفید کاسته شده و در حد نرمال پاسخ ایجاد می شود.به همین دلیل گاهی علت ام اس نیز به سمت و سوی نظریه ی ورود یک نوع ویروس و فعالیت بیش از حد دستگاه ایمنی دانسته می شود البته در حد نظریه واغازگر تلقی می شود
