2014/07/24, 07:52 AM
(2014/07/24, 04:52 AM)HannahZ نوشته است:اسم ديگه ي تكفيدرا BG-12 هستش Hannah جان. من از تكفيدرا خيلي راضيم همونطور كه تو پست هاي قبلي گفتم، عوارضي نداشتم و بي حسيه دست و پام رو خيلي بهتر كرده. من هم اولش با بيمه به مشكل خوردم اما نورولوژيستم تماس گرفت باهاشون و اونا هم تأييد كردن. من هم اينجا دكتر هاي زيادي عوض كردم و در آخر رفتم سراغ يه نورولوژيست ايراني كه هم زبون آدم بفهمه و هم بيشتر هوامو داشته باشه. فكر كنم براي همين حاضر شد خودش زنگ بزنه به بيمه و متقاعدشون كنه
(2014/07/24, 04:52 AM)HannahZ نوشته است:(2014/07/24, 01:10 AM)mahshiddd نوشته است: قيمت اين دارو سالي ٥٥ هزار دلار كه البته بسته به بيمه اي كه افراد دارن فرق ميكنه. با بيمه اي كه من دارم ماهي ٤٥ دلار ميشه و همينطور كه Hannah گفتن چون داروي جديدي هست خيلي از بيمه ها قبول نميكنن.نورولوجیست من به سختی جواب میده . حس کردم وقتی ازش در مورد تکفیدرا پرسیدم زیاد خوشش نیومد!!
اما در مورد شرايط تجويزش من خيلي راجع به اين دارو مطالعه كردم و با افراد زيادي حرف زدم اما هيچ جايي گفته نشده براي كساني كه مشكلات شديد دارن تجويز ميشه. فقط گفته شده براي نوع عودكننده-فروكش كننده ام اس تجويز ميشه.
مهشید جان داروی BG-12 رو مصرف میکنی راضی هستی ؟ تزریقی هست یا خوراکی؟