2014/07/18, 12:23 AM
(2014/07/16, 10:29 AM)lilipoot نوشته است: یه سوالی لرزش لب به طورمنقطع و احساس چسبندگی رو صورتم میتونه از علایم ام اس باشه؟هر روز داره یه چیزی به من اضافه میشه دیگه خسته شدم احساس نبض تو عضلات دست و پام بخصوص رو رانم حالام همون حس کمتر رو چونم و اطراف لبم و یا نیش های ریز ریز اطراف ران و زانوم کمر درد و اینداستان ادامه دارد .........من دیگه نمدونم کدوم دردم واقعیه کدوم تنشیه
میدونمم برم دکتر میگه عصبیه استرسیه اخه من اینهمه قبلا استرسی میشدم هیچکدوم این حالتها رو نداشتم واقعا که مزخرفه حسی که نتونی واسه کسی شرح بدی و بعد بگیم بهت بخندن و مسخرت کنن
سلام دوست من
اولین و تنها توصیه ای که میتونم بهت بکنم اینه که توجه نکن. مدتی اصلا به این علایم توجه نکن. هرچی بیشنر شدن هم تو بهشون بگو میتونم ندید بگیرمت. ذهنتو آروم کن. واقعا ممکنه چند اتفاق ساده بطور همزمان داره رخ میده.
منم وضعیتم مث شماس. الان بیش از چهار ماهه درگیرم و هنوز رو هوام. هم دکترا گیج شدن هم من. اما من تونستم از گیجی بیام بیرون, درحالیکه هنوز دکترام گیجن!!!!! انقد بدنم بهم ریختس که... خودمم دیگه نمیخوام علایمم رو به دکترا بگم..... ینی در این حد!