(2014/07/12, 04:43 AM)HannahZ نوشته است: امروز فینگلموید رو شروع کردم. شکر خدا فشار خون و ضربان قلبم پائین اومد ولی گفتن نرماله. بعد از 6 ساعت و گرفتن نوار قلب اجازه دادن بیام خونه. حالا میترسم تکون بخورم قلبم چیزیش شه![]()
گرفتم نشستم ولی از فردا بلند میشم و زندگی عادیم رو میکنم مخصوصا ورزش
مبارک باشه..
ببین الکی میترسونن...من الان نزدیک 9 ماهه مصرف میکنم هیچیمم نشده...تازه رعایت چیزیم نمیکنم..البته شما مراعات کن ولی نگران نباش..
بازم بهت تبریک میگم

(2014/06/15, 03:14 PM)امیر1384 نوشته است: [quote='sia' pid='436878' dateline='1402653600']سلام
داروخانه شهید کاضمی این دارو رو تموم کرده . میگه همرو بردن شهرستان منم داروم تموم شده . تدبیر و امیـــــد
داروخانه شهید کاظمی فینگولید داره منتها به جای یک بسته فعلا 15 تا میده.
[/quote]
من یه هفته پیش رفتم بهم کامل دادن قرص رو
از کی کم شده؟؟؟؟

(2014/06/15, 01:32 PM)عسل راد نوشته است: [quote='فرید 1353' pid='436873' dateline='1402651593']
قرصی که خاطرات بد را پاک میکند
کد خبر: ۱۹۲۰۸۵
۰۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۳
دانشمندان دریافته اند دارویی که برای درمان ام اس استفاده می شود می تواند راه را برای عرضه قرصی که خاطرات بد از ذهن پاک کند، هموار سازد.
واقعا اگه یه جوری بشه که تزریق رو بشه کنار گذاشت و فینگولید یا قرصای دیگه بتونه جایگزین خوبی واسه آمپول باشه اون موقع روحیه همه خیلی بهتر میشه
مخصوصا که روحیه تو بیماری ما خیلی موثره.من از اولش به خاطر روحیم خواستم قرص بخورم والان واقعا بعد 6 ماه خیلی اعصابم راحت شده.
نه تنها خاطرات بد که من 98% خاطراتم رو بعد 9 ماه فراموش کردم و از این موضوع بی نهایت خوشحالم

روزام سخته ولی دنیام شیرین