2014/07/08, 12:39 PM
(2014/07/08, 12:20 PM)lilipoot نوشته است: بچه ها جون سلام من واقعا حالم خیلی نزاره فوبیا ام اس گرفتم و نمدونم چه مرگمه ماجرا از چند ماه پیش شروع شد که زانو درد و سوزنهای ریز ریز اطرافش شروع شد بعد انگشت یه دست هی کم حس میشد منم که خیلی حساس شده بودم رو خودم هی اومدم اینترنت و سرچینگ و اینا و خودم واقعا الان لعنت میکنم ولی چه فایده انقدر اضطرابم زد بالا که شبا خوابم نمیبرد رفتم پیش مشاوره و قرص ضد اضطراب داد ولی فکر ام اس مث خوره روح منو میجویید واسه همین رفتم دکتر مغز و اعصاب و به درخواست خودم ام آر آی دادم یعنی اردیبهشت ماه امسال خیلیم استرسی شده بودم موقع گرفتن جواب تا اینکه بردم به دکتر نشون دادم و خدا رو شکر گفت چیزی نیست ولی بازم این افکار وسواسی دست از سرم بر نداشت و همش اضطراب داشتم تو این انجمن هم اومدم خوندم که استرس میتونه عامل ایجادش باشه که دیگه بدتر و جدیدا هم یه جور حالت منگی و خواب آلودگی پیدا کردم که هر چیم میخوابم حس میکنم خوابم میاد باز نمدونم همش همه چی رو به ام اس ربط میدم و بعد میترسمو باز تپش قلب میگیرم و پاهام سست میشه حتی پای راستم گاهی سوزن های پراکنده میزنه خونوادم هم دیگه میخندن بهم مسخرم میکنن فکر میکنن الکی میگم بچه ها سه ماه دیگه عروسیمه و دارم با این فکرای هولناک از پا در میام نمدونم همش میترسم فلج شم یا نتونم کارامو خودم بکنم انقدر میترسم که گریم میگیره و حالا جدیدا به فکر افتادم یه ام آر آی دیگم بدم نظر شما چیه ممکنه از اردیبهشت تا الان بخاطر اینهمه اضطراب پلاک تو سرم ایجاد شده باشه؟؟به دکترم گفتم میگه اینجوری باید هر ماه یه ام آر آی بدی که!!!! یه دکتر دیگه هم گفت بده ولی سه ماه دیگه اونم چون خودت میخوای ولی یکی از دوستام که پزشکه میگه اصلا اینمهمه ام آر آی خودش خوب نیست واسه همین میترسم بچه ها دارم خل میشم بخداااااااافقط وقتی جواب ام آر ای رو میگیرم آروم میشم میشه بهم کمک کنین که چی کار کنم؟؟؟
عزیزم خوب توی ام ار ای اولت چی مشاهده شده؟ پلاکی موجود بود اصلا یا نه؟
اگر پلاکی نبوده انقدر بخودت استرس بیهوده وارد نکن، ام ار ای هم که پفک نیست بری بخری هی بخوری
سر بالایی فقط تا قله ادامه دارد...