(2011/03/22, 03:23 AM)bhxn نوشته است: سلام دوستان
فرق بین ms و cis چیه ؟
از یکی از دوستان شنیدم که به حمله ی اول cis میگن خواستم ببینم درسته این موضوع ؟
من تا حالا دو بار حمله داشتم حالا من ms دارم یا cis
پدر و مادرم که راستشو نمی گن شما لطف کنید تکلیف مارومشخص کنید
راستی سوال دیگه ام که داشتم فرق ین سینووکس و آونکس و بتافرون وو کلا این آمپولایی که برای ام اس به کار میره چیه ؟ چرا بعضی از پزشکا برای بیماراشون بتافرون تجویز می کنن بعضی ها آمپول های دیگه ؟
موضوع دیگه ایم که هست من 6 ماهه که بتافرون تزریق می کنم چند ماه اول فقط رو بازو تزیق میکردم تا اینکه بازوهام حالت طبیعی خودشو از دست داد ! دقیقا محلی که تزیق می کرم سفت شده !! طوری که نمی تونم تزریق کنم
الان حدود 3 ماه رو بازو هام تزریق نکردم ولی بازم سفته !! خواستم ببینم طبیعی که به خاطر تزریق زیاد رو بازو سفت شه ؟
حداقل دوره ی استفاده از بتافرون چند ساله ؟ تا چند ساله دیگه باید تزریق کنمخدایش دیگه خسته شدم
سلام یه سوال بتا فرون اصلا برای چیه؟؟
سلام دوستان ببخشید من MRI دادم و اول بهم تشخیص ام اس دادن ولی تازه متوجه شدم ام اس نبوده و سی آی اس بوده ی سوال داشتم...
ببخشید بتا فرون برای چی استفاده میشه؟؟؟
یا بعد از چه مدت؟؟یا این استفاده ی بتافرونو باید دکترت تشخیص بده؟؟
ولی من فقط از وقتی که فهمیدم مبتلا به سی آی اس هستم خیلی دربارش خوندم و پیش دکتر رفتم که دکترم هم گفت وقتی یکی یا 2تا از حمله ها باشه بهش میگن سی آی اس ولی وقتی همه ی حمله ها باهم باشه بهش میگن ام اس
فقط یه سوال دیگه ما تو کیش زندگی میکنیم و این جا دکتر خوبی نداره میتونین کمکم کنین که اگه میدونید بهترین دکتر در تهران کیه رو بهم معرفی کنین؟؟
(2011/04/03, 07:56 AM)maryamm نوشته است: دکتر من هم دکتر نبوی ایشون اونجور که من فهمیدم فورا تشخیص ام اس رو نمی ده و با ام ار ای هایی که 3 ماه یک بار تجویز می کنه مراحل بیماری رو می سنجه و بعد نظر قطعی رو می ده
مثلا اگه بیماری یا همون پلاک ها خاموش و غیر فعال باشن cis هست و پیشگیری می کنه برای عدم فعالیت پلاک ها در آینده
برای من فعلا تزریقی تجویز نکردن.
ببخشید ی سوال مطب دکتر نبوی کجاست؟؟
سلام ببخشید مطب دکتر نبوی کجاست میشه آدرسشو بهم بگید