2010/11/09, 04:27 PM
يك متخصص تغذيه گفت: باقلا حاوي كلسيم، فسفر، پروتئين و آب فراوان است كه براي سلامت پوست مفيد است و از پوكي استخوان پيشگيري ميكند.
برليانت بزرگمهر افزود: باقلا حاوي ويتامين هاي A،B وC و املاح مفيدي از جمله فسفر و آهن است. حاوي پروتئين، كلسيم و پتاسيم است كه از ابتلا به پوكي استخوان جلوگيري و به كنترل فشار خون بالا كمك ميكند.
وي گفت: باقلا داراي مقدار زيادي آب است كه ميتواند از يبوست پبشگيري كند. براي سلامت پوست بسيار مؤثر است و به عنوان يكي از منابع غذايي فيبر و پروتئين شناخته شده است. پتاسيم موجود در باقلا همچنين ميتواند براي سلامتي قلبوعروق مفيد باشد.
بزرگمهر افزود: باقلا بيشترين فيبر غذايي را دارد. البته در بعضي از اشخاص توليد نفخ و سنگيني سر و معده مي كند. كه براي جلوگيري از اين عوارض بايد ابتدا باقلا را پوست كند و جوشاند؛ آب آنرا دور ريخت و بعد مصرف كرد.
برليانت بزرگمهر افزود: باقلا حاوي ويتامين هاي A،B وC و املاح مفيدي از جمله فسفر و آهن است. حاوي پروتئين، كلسيم و پتاسيم است كه از ابتلا به پوكي استخوان جلوگيري و به كنترل فشار خون بالا كمك ميكند.
وي گفت: باقلا داراي مقدار زيادي آب است كه ميتواند از يبوست پبشگيري كند. براي سلامت پوست بسيار مؤثر است و به عنوان يكي از منابع غذايي فيبر و پروتئين شناخته شده است. پتاسيم موجود در باقلا همچنين ميتواند براي سلامتي قلبوعروق مفيد باشد.
بزرگمهر افزود: باقلا بيشترين فيبر غذايي را دارد. البته در بعضي از اشخاص توليد نفخ و سنگيني سر و معده مي كند. كه براي جلوگيري از اين عوارض بايد ابتدا باقلا را پوست كند و جوشاند؛ آب آنرا دور ريخت و بعد مصرف كرد.
چو بید بر سر ایمان خویش میلرزم ... که دل به دست کمان ابروئیست کافر کیش