2014/05/30, 02:45 PM
آغا من یادم رفت یه تشکر ویژه کنم از موسیقیای داخل اتوبوس
دستپخت فربود بهمنی بودن دیگه آره؟
عالی بودن. مرررررسی. خیلی سیبیلی داداش
دقیقا سلیقه ی من بودن موسیقیا
مخصوصا آهنگ آهــــــــــــــــــــوی دشت زنگاری منو بردن به کودکیم
و اما دست آوردی که سفر طالقان برای من داشت این بود که یه سوسک سیاه رو زنده زنده بری لحظاتی در دست گرفتم و سپس در افق طالقان محوش کردم
فکر کنید حرکتشو توی کف دستم حس می کردم ( الان خانوما میگن ایشششششششش )
البته من سوسک رو روی یه برگ حمل کردم و از جنگل آوردم و توی فکرم افکار خبیث و پلیدی داشتم و میخواستم برم بندازمش وسط خانوما اما دلم نیومد. البته یکی از آغــــــــــــــــایونه سوسک دوست، این فکر پلید رو در ذهنم انداخت اما ما اجرایش ننمودیم و بعد از دویدنهای فراوان سوسک رو از چنگ من در آورد. سپس ایشون گفتن حدیث بیا سوسکو تو دستت بگیر. منم حشره دوووووست خلاصه لحظاتی سوسک رو با جرات تمام در دستم نگه داشتم
کلا تو نخه حشراتم اما سوسک سیاه تجربه ی جدیدی بود. مخصوصا اینکه توی دستم گرفتمش
دستپخت فربود بهمنی بودن دیگه آره؟
عالی بودن. مرررررسی. خیلی سیبیلی داداش
دقیقا سلیقه ی من بودن موسیقیا
مخصوصا آهنگ آهــــــــــــــــــــوی دشت زنگاری منو بردن به کودکیم
و اما دست آوردی که سفر طالقان برای من داشت این بود که یه سوسک سیاه رو زنده زنده بری لحظاتی در دست گرفتم و سپس در افق طالقان محوش کردم
فکر کنید حرکتشو توی کف دستم حس می کردم ( الان خانوما میگن ایشششششششش )
البته من سوسک رو روی یه برگ حمل کردم و از جنگل آوردم و توی فکرم افکار خبیث و پلیدی داشتم و میخواستم برم بندازمش وسط خانوما اما دلم نیومد. البته یکی از آغــــــــــــــــایونه سوسک دوست، این فکر پلید رو در ذهنم انداخت اما ما اجرایش ننمودیم و بعد از دویدنهای فراوان سوسک رو از چنگ من در آورد. سپس ایشون گفتن حدیث بیا سوسکو تو دستت بگیر. منم حشره دوووووست خلاصه لحظاتی سوسک رو با جرات تمام در دستم نگه داشتم
کلا تو نخه حشراتم اما سوسک سیاه تجربه ی جدیدی بود. مخصوصا اینکه توی دستم گرفتمش
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من