2014/05/27, 01:29 AM
(2014/05/27, 01:04 AM)mahdiye1989 نوشته است: آقا کامیار توصیه من به شما اینه که جانبه احتیاط رو رعایت بقرمایید اینهمه خستگی و گرما اصلا برای ما جایز نیست و ممکنه در درازمدت خودشو نشون بده
من یادمه روز اول اولی که فهمیدم ام اس دارم دکتر ترابی بهم گفتن به هیچ وجه دوش آب گرم نگیر
چه اشکالی داره بیماریتونو با مدیرتون درمیون بذارین مطمینا ایشونم شرایط شمارو درک میکنه
مهدیه جان مشکل اینه که محل کارم تابستونها وحشتناک گرمه. گاهی حتی سه روز تمام تو اتاق می شینم و هیچ کاری نیست، یه سمت بدنم باد فن کوئل می خوره سمت دیگه باد کولر آبی. ولی یک بار هم که لازم باشه برم تو سالن تولید معمولاً محیط گرم و مرطوبه، مخصوصاً روزهای گرم که دیگه جهنم می شه. با این حساب اگر بخوام در معرض گرما نباشم عملاً هیچ کاری نباید انجام بدم. خیلی چیزها رو فدای این شغل کردم. اگر بخوام استعفا بدم دیگه نمی تونم بگم "با ام اس مثل بقیه دارم زندگیمو می کنم". یعنی ام اس از راه نرسیده زندگیم رو متلاطم کرده.
ضمناً تو محل کار جار زدم که ام اس دارم ولی اگر امروز که اولین برخورد کاری ما بود می گفتم به خاطر ام اس کار نمی کنم مطمئناً ذهینت بدی پیدا می شد. نسبت به من نه، نسبت به ام اس!