2014/05/16, 09:22 PM
پذیرفتن ام اس و کنار اومدن باهاش با اینکه بیای بگی ام اس خوب بوده و زندگیمو بهتر کرده فرق میکنه، میشه روحیه داشت و حقیقت وجودی ام اس رو باور کرد، میشه گفت ام اس چیز خوبی نیست اما باید تلاش کرد تا با بدیهاش کنار اومد نه اینکه بگیم ام اس واسمون مثبت بوده، از کجا میدونی اون تازه بیمار هم با خوندن حرفای دروغ و امیدوارکننده الکی مسیر اشتباه انخاب نکنه و بیماری به این جدیت رو ساده نگیره؟
[/quote]
دوست عزیز منکه نگفتم ام اس چیز خوبیه یا بدیه
کاری هم با حرفای به قول شما دروغ و امیدوار کننده نداشتم
واسه اینکه به همین مرحله پذیرش برسم روی ذهن خودم کار کردم
چون اولش بیماریمو انکار میکردم بعدش چند ماهی افسرده شدید بودم بعدشم به مرحله پذیرش رسیدم.
من دارم اینو میگم آینده هیچ آدمی مشخص نیس(چه بیمار چه غیر بیمار)
چرا انقد باید بترسی از چیزی که ممکنه هیچوقت واست اتفاق تیفته
کلا با موج منفی دادن مخالفم
حقیقت وجودی ام اس هر چی هست باشه، چون ام اس هر کسی با کس دیگه فرق داره ،اینو یادت نره!
مهم اینه که چطور بتونی باهاش کنار بیای
همه اینام به طرز تفکر خود آدم برمیگرده که چطور ام اس رو واسه خودش تعریف کرده باشه و در واقع تونسته باشه ام اس رو به عنوان بخشی از زندگیش قبول کرده باشه.
من خودم بعد گذشتن چندین سال از تزریق هنوز که هنوزه عوارض دارومو دارم لرز شدید،کوفتگی شدید بدن،سردردای خیلی بد،.....
یعنی آدمی نیسم که نفسم از جای گرم بیاد
ولی چاره ایی ندارم ، باید دارومو استفاده کنم.این یعنی کنار اومدن با ام اس و پذیرفتنش.
اما در مورد آیندش و ترس و وحشتی که در موردش میگی باهات مخالفم
چون هیچکی از آینده خبر نداره
[/quote]
دوست عزیز منکه نگفتم ام اس چیز خوبیه یا بدیه
کاری هم با حرفای به قول شما دروغ و امیدوار کننده نداشتم
واسه اینکه به همین مرحله پذیرش برسم روی ذهن خودم کار کردم
چون اولش بیماریمو انکار میکردم بعدش چند ماهی افسرده شدید بودم بعدشم به مرحله پذیرش رسیدم.
من دارم اینو میگم آینده هیچ آدمی مشخص نیس(چه بیمار چه غیر بیمار)
چرا انقد باید بترسی از چیزی که ممکنه هیچوقت واست اتفاق تیفته
کلا با موج منفی دادن مخالفم
حقیقت وجودی ام اس هر چی هست باشه، چون ام اس هر کسی با کس دیگه فرق داره ،اینو یادت نره!
مهم اینه که چطور بتونی باهاش کنار بیای
همه اینام به طرز تفکر خود آدم برمیگرده که چطور ام اس رو واسه خودش تعریف کرده باشه و در واقع تونسته باشه ام اس رو به عنوان بخشی از زندگیش قبول کرده باشه.
من خودم بعد گذشتن چندین سال از تزریق هنوز که هنوزه عوارض دارومو دارم لرز شدید،کوفتگی شدید بدن،سردردای خیلی بد،.....
یعنی آدمی نیسم که نفسم از جای گرم بیاد
ولی چاره ایی ندارم ، باید دارومو استفاده کنم.این یعنی کنار اومدن با ام اس و پذیرفتنش.
اما در مورد آیندش و ترس و وحشتی که در موردش میگی باهات مخالفم
چون هیچکی از آینده خبر نداره
ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ٬ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ...